ΑΕΚ: Έχει την παράδοση, ψάχνει τον τρόπο (pics)

ΑΕΚ: Έχει την παράδοση, ψάχνει τον τρόπο (pics)gvasilioΤετ, 02/10/2021 - 10:03

Με την παράδοση στο πλευρό της, όχι όμως και την ψυχολογία των τελευταίων ημερών η ΑΕΚ ψάχνει τρόπο να βρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με τον Βόλο.

Η ήττα της ΑΕΚ από τον Άρη, δεύτερη στα τρία τελευταία ματς δεν έκανε καλό στο εσωτερικό της ομάδας. Η αμφισβήτηση και

η εσωστρέφεια επέστρεψαν στην Ένωση η οποία χρειάζεται νίκη και μάλιστα με σκορ πρόκρισης για να επαναφέρει μια κάπως κανονικότητα στην καθημερινότητά της. 

 

Σύμμαχος η παράδοση

Η ΑΕΚ κόντρα στον Βόλο παραμένει αήττητη σε τέσσερα ραντεβού που έχουν υπάρξει μεταξύ τους, τρία για το πρωτάθλημα και ένα για το Κύπελλο προ τριετίας για τη φάση των 16. 

Δείτε εδώ όλα τα προηγούμενα παιχνίδια και το πως η ΑΕΚ πήρε τρεις νίκες και μία ισοπαλία. 

Ένα ακόμα στοιχείο που χρήζει αναφοράς είναι η εξαιρετική παράδοση που έχει χτίσει από τη σεζόν 2015-16 και έπειτα στο Κύπελλο η Ένωση, η οποία είναι αήττητη σε 16 σερί νοκ-άουτ παιχνίδια. Αν εξαιρέσουμε τον τελικό του Κυπέλλου του 2016, η ΑΕΚ από τα νοκ-άουτ και μετά χάνει μόνο στον τελικό, όπου μετράει τέσσερις σερί απώλειες. 
 



Πέντε απουσίες για Χιμένεθ

Τα προβλήματα για τον Μανόλο Χιμένεθ δεν έχουν εξαφανιστεί, αντίθετα μετά το ματς με τον Άρη προστέθηκε ένα ακόμα. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας με διάστρεμμα θα μείνει εκτός δράσης για δέκα ημέρες, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Μπακάκης, Σβάρνας, αλλά και οι Σάκχοφ, Γαλανόπουλος. Εκτός αποστολής φυσικά έμεινε για ακόμα ένα ματς ο εκτός πλάνων Μάρκο Λιβάια.

Μια πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ στον αγώνα με τον Βόλο είναι ο Τσιντώτας κάτω από την εστία, δεξιά ο Νταντσένκο, αριστερά ο Μιτάι και στο κέντρο της άμυνας οι Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου. Σιμόες με Κρστιτσιτς τα αμυντικά χαφ, δεξιά ο Γκαρσία, στον άξονα ο Μάνταλος, αριστερά ο Τάνκοβιτς και κορυφή ο Ολιβέιρα.

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Με την παράδοση στο πλευρό της, όχι όμως και την ψυχολογία η ΑΕΚ ψάχνει τρόπο να βρει σκορ πρόκρισης από το πρώτο ματς με τον Βόλο. Article publish on Τετ, 02/10/2021 - 10:03 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα