ΑΕΚ: Διανυκτέρευση στα Σπάτα για Γιαννίκη και υπόλοιπους εγκλωβισμένους

Ξενοδοχείον… Τα Σπάτα για την ΑΕΚ το βράδυ της Δευτέρας, καθώς εκεί θα κοιμηθούν ο Αργύρης Γιαννίκης και τα υπόλοιπα εννέα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης που δεν μπόρεσαν να φύγουν από το προπονητικό κέντρο.

Απίστευτη ταλαιπωρία για τον τεχνικό της ΑΕΚ, τον βοηθό του και τα υπόλοιπα άτομα που εγκλωβίστηκαν στα Σπάτα και πλέον είναι υποχρεωμένοι να κοιμηθούν εκεί, δηλαδή σε καρέκλες, κρεβάτια

μασάζ και ότι άλλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με έναν από τους φροντιστές της ομάδας να τους μοιράζει κουβέρτες!

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, καθώς από τις 19:30 της Δευτέρας κόπηκε και το ρεύμα κάνοντας ακόμα πιο δύσκολες τις συνθήκες στο προπονητικό κέντρο.

Το χιόνι έχει σκεπάσει το προπονητικό κέντρο των Σπάτων και δεν τίθεται καν η σκέψη αποχώρησής τους από εκεί, οπότε το βράδυ της Δευτέρας θα το περάσουν εκεί και για την Δευτέρα βλέπουμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση.

Από εκεί και έπειτα, πέντε παίκτες, αλλά και άλλα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ένωσης, μετά από τέσσερις ώρες αναμονής φεύγοντας από τα Σπάτα κατάφεραν να φτάσουν στο ξενοδοχείο που μένει συνήθως η κιτρινόμαυρη αποστολή, καθώς η κατάσταση στην Αττική οδό ήταν απελπιστική.

Το άσχημο σενάριο για τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι πως λόγω της κακοκαιρίας και τις ακυρώσεις πολλών πτήσεων το ξενοδοχείο είναι γεμάτο και δεν υπάρχει κανένα δωμάτιο διαθέσιμο γι’ αυτούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα