ΑΕΚ: Δεν αρέσει στον Καπετάνο η εφετινή ομάδα

ΑΕΚ: Δεν αρέσει στον Καπετάνο η εφετινή ομάδαtnalΠαρ, 02/12/2021 - 13:44

Ο Παντελής Καπετάνος μίλησε στον ρουμανικό Τύπο για τους Γκανέα και Νεντελτσιάρου και τόνισε πως η εφετινή ΑΕΚ δεν είναι η ίδια ομάδα, με αυτή των προηγούμενων ετών. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην κατάσταση του ελληνικού ποδοσφαίρου και το πόσο έχει επηρεάσει η πανδημία του κορωνοϊού.

Αρχικά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής

της ΑΕΚ δήλωσε: “Ο Αρης έχει φέτος πολύ καλή ομάδα. Είναι στη δεύτερη θέση τώρα. Η πρώτη θέση έχει καλυφθεί από τον Ολυμπιακό που έχει ήδη κατακτήσει το πρωτάθλημα ουσιαστικά. Ο Γκανέα είναι ΟΚ. Ο Νεντελτσιάρου δεν έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής. Στην ΑΕΚ υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει επιστρέψει προσπαθώντας να κάνει την ομάδα καλύτερη και να δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Φέτος όμως σίγουρα δεν είναι η ΑΕΚ που ήταν κάποτε”.

Στη συνέχεια, δήλωσε για την επίδραση της πανδημίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο: “Το ποδόσφαιρο επέστρεψε μόνο στη μεγάλη κατηγορία. Στη Β’ Εθνική ξεκίνησε πριν από ένα μήνα περίπου. Πέραν αυτών κανείς άλλος δεν αγωνίζεται, δεν επιτρέπονται ούτε προπονήσεις. Νιώθω πολύ κρύος, δεν μπορώ να περιμένω να πάω στο γήπεδο. Το τελευταίο ματς που είδα ήταν το ΑΕΚ-Αρης”.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Παντελής Καπετάνος μίλησε στον ρουμανικό Τύπο για τους Γκανέα και Νεντελτσιάρου και τόνισε πως η εφετινή ΑΕΚ δεν είναι η ίδια ομάδα, με αυτή των προηγούμενων ετών. Article publish on Παρ, 02/12/2021 - 13:44 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα