ΑΕΚ: Χιμένεθ σημαίνει πρόκριση (infographic)

ΑΕΚ: Χιμένεθ σημαίνει πρόκριση (infographic)gvasilioΣάβ, 03/06/2021 - 09:00

Μετρ των προκρίσεων στο Κύπελλο Ελλάδας έχει γίνει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος στον αγώνα με τον Βόλο πανηγύρισε την 14η διαδοχική του πρόκριση. 

Μανόλο Χιμένεθ και Κύπελλο Ελλάδας

τείνουν να γίνουν έννοιες ταυτόσημες. Ο τεχνικός της ΑΕΚ από το 2010 που ήρθε μέχρι και σήμερα δεν έχει αποκλειστεί ποτέ από το Κύπελλο Ελλάδας. Είναι χαρακτηριστικό πως με την πρόκριση επί του Βόλου σημείωσε 14 διαδοχικές προκρίσεις σε νοκ-άουτ παιχνίδια της διοργανώσεις. 

Τη σεζόν 2010-11 απέκλεισε σε μονά παιχνίδια Πανθρακικό και ΑΕΛ και σε διπλά ματς Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για να κατακτήσει το Κύπελλο εναντίον του Ατρόμητου στο Ολυμπιακό Στάδιο. 

Τη σεζόν 2016-17 άφησε εκτός σε διπλά παιχνίδια τους Λεβαδειακό, Πλατανιά, Ολυμπιακό για να χάσει στον τελικό του Βόλου από τον ΠΑΟΚ με 2-1. 
 

Ακόμα τρεις προκρίσεις σε νοκ-άουτ ματς τη σεζόν 2017-18 για τον Χιμένεθ ο οποίος ξεπέρασε τα εμπόδια των Παναιτωλικού, Ολυμπιακού και ΑΕΛ για να χάσει τον τίτλο για δεύτερη φορά από τον ΠΑΟΚ με 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Τη σεζόν 2018-19 ξεπέρασε δύο εμπόδια, του Ατρόμητου και της Λαμίας, χάνοντας ξανά τον τίτλο από τον ΠΑΟΚ με 1-0 στον τελικό του Ολυμπιακού Σταδίου. 

Φέτος, μετράει δύο προκρίσεις και η ΑΕΚ βρίσκεται στα προημιτελικά, με τον Χιμένεθ να έχει φτάσει τις 14 συνεχόμενες προκρίσεις σε νοκ-άουτ παιχνίδια στο Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ισπανός απέκλεισε τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Βόλο και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της ΑΕΚ στον δρόμο προς τον τελικό. Τον πέμπτο δικό του. 

ΕΛΛΑΔΑ - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ Μετρ των προκρίσεων στο Κύπελλο Ελλάδας έχει γίνει ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος στον αγώνα με τον Βόλο πανηγύρισε την 14η διαδοχική του πρόκριση. Article publish on Σάβ, 03/06/2021 - 09:00 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα