ΑΕΚ: Άρνηση της Αστυνομίας για τελικό με κόσμο στο Πανθεσσαλικό

Μόνο με 20 ονομαστικές προσκλήσεις για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας Novibet μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό στάδιο μετά από απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

έκαναν πρόταση προκειμένου να έχουν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού συγκεκριμένο αριθμό φιλάθλων τους ωστόσο το αίτημα απορρίφθηκε δίχως δεύτερη σκέψη από την Ελληνική Αστυνομία.

Μάλιστα, η Ελληνική Αστυνομία ήταν αρνητική ακόμα και στο αίτημα να βρεθούν στις εξέδρες μαθητές τονίζοντας πως θα μπορούσε να δημιουργηθεί κενό ασφαλείας λόγω συνοδών.

Αυτό που αποφασίστηκε ήταν να δοθούν μόνο 20 ονομαστικές διαπιστεύσεις για τα μέλη των διοικήσεων και τα στελέχη των ΠΑΕ.

Στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφάλειας από πλευράς ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν παρόντες ο διευθύνων σύμβουλος και Α΄ Αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, ο υπεύθυνος ασφαλείας Δημήτρης Παπαναγιώτου και ο Αλέξης Παπαναστασίου από την διοργάνωση αγώνων της ΠΑΕ, ενώ για τον ΠΑΟΚ ήταν ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης και οι υπεύθυνοι ασφαλείας της ΠΑΕ.

Επίσης αν και οι δύο ΠΑΕ δεσμεύθηκαν πως θα προχωρήσουν και σε έκδοση αναλυτικών ανακοινώσεων, πρέπει να σημειωθεί πως την ημέρα του τελικού όλες οι προσβάσεις στην πόλη του Βόλου θα έχουν αστυνομικούς ελέγχους.

Keywords
Τυχαία Θέματα