ΑΕΚ-Άρης: Το αντίο στο Νίκος Γκούμας και οι δηλώσεις Γρανίτσα (vid)

ΑΕΚ-Άρης: Το αντίο στο Νίκος Γκούμας και οι δηλώσεις Γρανίτσα (vid)ageorgiΣάβ, 02/06/2021 - 21:15

Το Σάββατο στις 3 Μαΐου του 2003 η ΑΕΚ θα έπαιζε για τελευταία φορά στη Νέα Φιλαδέλφεια και για την 28η αγωνιστική αντιμετώπιζε τον Άρη. Η συγκινησιακή φόρτιση ήταν τεράστια και δεν είναι τυχαίο ότι μετά το τέλος του αγώνα χιλιάδες κόσμου μπήκε στο γήπεδο

για να πάρει ένα "σουβενίρ" από τη φυσική έδρα της ομάδας.

Βλέπετε είχε αποφασιστεί να γκρεμιστεί το γήπεδο, ώστε να δημιουργηθεί νέο ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Ήταν τέτοια η σιγουριά του πρώην παράγοντα της Ένωσης Γιάννη Γρανίτσα όπως θα δείτε και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα που η κατεδάφιση της Νέας Φιλαδέλφειας θα έπρεπε να έχει οδηγήσει σε δημιουργία νέου γηπέδου της ΑΕΚ από το 2004.

Για την ιστορία, σε εκείνο το ματς η ΑΕΚ επικράτησε με 4-0 χάρη σε γκολ του Κατσουράνη, δύο του Λάκη κι ένα του Ίλια Ίβιτς, ο οποίος είναι και ο τελευταίος άνθρωπος που έχει σκοράρει στη φυσική έδρα της ΑΕΚ πριν τον επόμενο που θα το κάνει πλέον στην "Αγιά Σοφιά" όταν με το καλό ανοίξει τις θύρες της.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Άρης ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ ΑΕΚ-Άρης: Το αντίο στο Νίκος Γκούμας και οι δηλώσεις Γρανίτσα Submitted by ageorgi on Σάβ, 02/06/2021 - 13:55 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/AEK_ARIS_TO_ANTIO_STO_NIKOS_GOU… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Θυμηθείτε το τελευταίο ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Άρη και τη σιγουριά στις δηλώσεις Γρανίτσα για νέο γήπεδο, μια μέρα πριν γκρεμιστεί η φυσική έδρα της Ένωσης. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Άρης - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Θυμηθείτε το τελευταίο ματς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια απέναντι στον Άρη και τη σιγουριά στις δηλώσεις Γρανίτσα για νέο γήπεδο, μια μέρα πριν γκρεμιστεί η φυσική έδρα της Ένωσης.
Article publish on Σάβ, 02/06/2021 - 21:15 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα