ΑΕΚ: Αποθεώνουν Πινέδα στην Ισπανία!

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι κομβικός ποδοσφαιριστής για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα. Ο Μεξικανός έχει συμβόλαιο με τους «κιτρινόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι ως δανεικός από τη Θέλτα. Μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν φήμες περί παραμονής του στην Ελλάδα, ωστόσο η ΑΕΚ διέψευσε τα σενάρια,

ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ισχυρίστηκε με δηλώσεις του ότι θα επιστρέψει στην Ισπανία μόλις ολοκληρωθεί ο δανεισμός του.

Στην Ιβηρική χερσόνησο τα Μέσα αποθεώνουν τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και στην ιστοσελίδα «eldesmarque.com» κάνουν λόγο για την επιστροφή του.

«Ο Μεξικανός διεθνής ταιριάζει σε πολλά από τα χαρακτηριστικά που απαιτεί ο προπονητής για να ενισχύσει την επίθεση της πρώτης ομάδας. Ο «Maguito» εκμεταλλεύεται τον δανεισμό του στην ΑΕΚ , όπου είναι βασικός και έχει πετύχει πέντε γκολ. Σε περισσότερες από μία περιπτώσεις, ο πρόεδρος της ομάδας, Κάρλος Μουρίνιο επεσήμανε ότι η εμπιστοσύνη του στον μέσο είναι απόλυτη καθώς είναι ένα μακροπρόθεσμο στοίχημα του συλλόγου. Με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2027, η επιστροφή του τον Ιούνιο είναι βέβαιο ότι θα του δώσει μια θέση στην πρώτη ομάδα για τη σεζόν 2023/24», αναφέρει το δημοσίευμα.

Στη συνέχεια και ο προπονητής της Θέλτα, Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για τον Ορμπελίν Πινέδα.

«Δεν μιλάω για παίκτες. Είναι αλήθεια ότι είναι μέλος της Θέλτα, αλλά δεν πρόκειται να μιλήσω γιατί τώρα δεν είναι παίκτης που είναι μαζί μας, δεν είναι παίκτης μας», ισχυρίστηκε ο κόουτς της ισπανικής ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα