ΑΕΚ: Αποχαιρετά το 21 με υποχρέωση και πρόκριση

Η πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι δεδομένη για την ΑΕΚ μετά το επιβλητικό 4-0 επί της Κηφισιάς στον πρώτο αγώνα της φάσης των 16.

Το 2021 δεν φεύγει με τον καλύτερο τρόπο για την ΑΕΚ, η οποία ηττήθηκε 2-1 από τον ΟΦΗ στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, είδε τη διαφορά από τον Ολυμπιακό

να πηγαίνει στους 11 βαθμούς και ουσιαστικά να χάνει τη μάχη για τον τίτλο.

Όπως και να ‘χει για την Ένωση κανένα ματς δεν πρέπει να είναι αγγαρεία, ούτε πριν από γιορτινές διακοπές, ούτε μετά από μια δεδομένη πρόκριση.

Η ΑΕΚ οφείλει στο ματς με την Κηφισιά να παίξει για τη νίκη γιατί οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα επιβαρύνει κι άλλο το κακό κλίμα που δημιουργήθηκε μετά την ήττα από τον ΟΦΗ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης σκοπεύει να δώσει και πάλι χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί όσο θα ήθελαν οι ίδιο ως τώρα, έτσι κάτω από την εστία θα βρίσκεται ο Τσιντώτας, δεξιά ο Ρότα, αριστερά ο Χατζισαφί και στο κέντρο της άμυνας πιθανότατα θα βρεθεί ο Σβάρνας με τον Λάτσι. Στη μεσαία γραμμή Λε Ταλέκ και Σάκχοφ θα πάρουν τις δύο θέσεις, μπροστά τους ο Γέβτιτς, δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Τάνκοβιτς και κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα