ΑΕΚ: Αναζητώντας... οξυγόνο στο Ζαπορίζιε (vids)

ΑΕΚ: Αναζητώντας... οξυγόνο στο Ζαπορίζιε (vids)gvasilioΠέμ, 11/05/2020 - 12:16

Το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση παίζει την Πέμπτη στο Ζαπορίζιε η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Ζόρια Λουχάνσκ και θέλει μόνο νίκη. 

Μετά από δύο ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο Europa League και τη Μπράγκα να έχει περάσει

νικηφόρα από το Ζαπορίζιε μία εβδομάδα νωρίτερα η ΑΕΚ γνωρίζει πολύ καλά ότι τα περιθώρια για νέες βαθμολογικές απώλειες έχουν στενέψει αρκετά. Η Ένωση αναζητά ευρωπαϊκό... οξυγόνο στο Ζαπορίζιε για να μείνει ζωντανή στην υπόθεση πρόκριση

Αποστολή χωρίς Καρέρα στον πάγκο

Η ξαφνική αδιαθεσία που ένιωσε το βράδυ της Τρίτης ο Μάσιμο Καρέρα τον υποχρέωσε και λόγω της κατάστασης με τον Covid-19 να μείνει στην Αθήνα και να μην ακολουθήσει την αποστολή στο Ζαπορίζιε. Έτσι, λοιπόν, στον πάγκο της ΑΕΚ για τον αγώνα με τη Ζόρια θα καθίσουν οι άμεσοι συνεργάτες του Νίκος Παναγιωτάρας και Τζανλούκα Κολονέλο, οι οποίοι θα είναι σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Μάσιμο Καρέρα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. 

Ο Έλληνας προπονητής μαζί με τον Ιταλό προπόνησαν τους παίκτες της ΑΕΚ για τελευταία φορά στο Ζαπορίζιε το βράδυ της Τετάρτης για περίπου μία ώρα και στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

 

Δοκίμασε τριάδα και κατέληξε σε τριάδα ο Καρέρα

Στην τελευταία προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ο Μάσιμο Καρέρα δοκίμασε στα Σπάτα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. 3-5-2 δηλαδή που μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε 3-4-3 με τους παίκτες που θα βρίσκονται στο γήπεδο. 

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια λογικά θα βρίσκεται ο Τσιντώτας και στην άμυνα η τριάδα θα απαρτίζεται από τους Σβάρνα, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου, στα δύο άκρα θα είναι οι Βασιλαντωνόπουλος και Ινσούα, ενώ στη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να πάρει ανάσες ο Σάκχοφ και στη θέση του να μπει ο Σαμπανάτζοβιτς. Κρστιτσιτς και Μάνταλος θα πλαισιώσουν την τριάδα των χαφ, ενώ στην επίθεση ο Τάνκοβιτς θα παίξει μαζί με τον Λιβάια. 

Επιστρέφει Ουκρανία δύο χρόνια μετά

Από τη σεζόν 2017-18 και τον Φεβρουάριο του 2018 έχει να παίξει επί ουκρανικού εδάφους η ΑΕΚ. Τελευταία επίσκεψη ήταν στις 22 Φεβρουαρίου του 2018, όταν επισκέφθηκε το Κίεβο για τη ρεβάνς του 1-1 στο ΟΑΚΑ με τη Ντιναμό.

Το 0-0 στο Ολιμπίνσκι την άφησε εκτός συνέχειας Europa League, όμως η ένωση είχε μείνει για ακόμα ένα ματς αήττητη στην Ευρώπη μακριά από την έδρα της. Το ίδιο θέλει να κάνει και την Πέμπτη, στο Ζαπορίζιε αυτή τη φορά. 

 

 

 

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - UEFA Europa League - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ - Ποδόσφαιρο Off Off gvasilio Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΕΚ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Το τελευταίο της χαρτί για πρόκριση παίζει την Πέμπτη στο Ζαπορίζιε η ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει την Ζόρια Λουχάνσκ και θέλει μόνο νίκη.  Article publish on Πέμ, 11/05/2020 - 12:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα