ΑΕΚ: Bundesliga καλεί Λιβάι Γκαρσία (vid, pic)

Το καλοκαίρι ήταν η Λανς που κίνησε… γη και ουρανό για ν’ αποκτήσει (δίχως επιτυχία) τον Λιβάι Γκαρσία, καθώς η ΑΕΚ απέρριψε όλες τις προτάσεις της γαλλικής ομάδας.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ωστόσο παραμένει περιζήτητος στην Ευρώπη, με την Βόλφσμπουργκ που βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού να εξετάζει την περίπτωσή του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει γερμανικό tweet

η Βόλφσμπουργκ έχει κάνει ήδη μια διερευνητική κρούση για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος όπως τονίζει το σχετικό tweet μπορεί να παίξει και ως επιθετικός αλλά και ως εξτρέμ.

Ο Λιβάι Γκαρσία αποτελεί το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο της ΑΕΚ και αν κάποια ομάδα θέλει να τον κάνει δικό της θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην… τσέπη προκειμένου να ικανοποιήσει τους “κιτρινόμαυρους”.

Αξίζει, να σημειωθεί πάντως πως διάφοροι σκάουτ, μεταξύ αυτών και της Βόλφσμπουργκ, έχουν παρακολουθήσει φέτος από κοντά τον Λιβάι Γκαρσία, όπως έγινε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Aufgepasst bei
Levi Garcia (links). Wolfsburg hat schonmal dezent nachgefragt bei AEK Athen was der Flügelspieler kosten würde.
Rafiu Durosinmi (rechts). Es gab wohl auch schon eine Kontaktaufnahme bei dem jungen, 192cm großen Mittelstürmer von Viktoria Pilsen (Liga-Top Scorer) pic.twitter.com/AzRtzfBZf4

— ViscaWolfsburg (@brallenger) October 8, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα