WoW: To Battle for Azeroth είναι το expansion με τις γρηγορότερες πωλήσεις

Μετά από 14 χρόνια, το Warcraft παραμένει δυνατό.

Mε 3.4 εκατομμύρια πωλήσεις την πρώτη κιόλας μέρα, το Battle for Azeroth είναι το expansion του World of Warcraft με τις γρηγορότερες πωλήσεις από κάθε άλλο, όπως ανακοίνωσε η Activision Blizzard σήμερα.

Έχοντας κυκλοφορήσει στις 14 Αυγούστου, το Battle for Azeroth είναι το έβδομο expansion του

World of Warcraft, από την κυκλοφορία του γνωστού τίτλου το 2004.

Η Blizzard ισχυρίζεται ότι το Battle For Azeroth είναι ένα από τα παιχνίδια PC με τις γρηγορότερες πωλήσεις όλων των εποχών, με βάση τα εσωτερικά δεδομένα και τις αναφορές από ορισμένους διανομείς παιχνιδιών. Ωστόσο, δεν παρείχε κανένα από αυτά τα στοιχεία ούτε ανέφερε τον αριθμό των αντιτύπων που έχουν πουληθεί μετά την ημέρα κυκλοφορίας.

"Το Battle for Azeroth είναι ένα βασικό κεφάλαιο στη σύγκρουση Horde και των Alliance στην καρδιά του Warcraft", δήλωσε ο CEO της Blizzard Entertainment και συνιδρυτής Mike Morhaime σε μια προετοιμασμένη δήλωση. "Και είναι συναρπαστικό να δούμε παίκτες που εκπροσωπούν τις φατρίες τους σε αριθμούς ρεκόρ, να ξεκινούν τις πολεμικές εκστρατείες τους, χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα ριχτούμε στη μάχη και εμείς οι ίδιοι".

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceWorld of Warcraft: Battle for Azeroth - Class Trials TrailerWorld of Warcraft: Battle for Azeroth - Drustvar TrailerWorld of Warcraft: Battle for Azeroth - Zuldazar Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα