Wimbledon - Οδηγός επιβίωσης του καλού τηλεθεατή

Ολο και περισσότεροι έλληνες παρακολουθούν από τα κανάλια Novasports τους αγώνες του διάσημου και παλαιότερου τουρνουά τένις στον κόσμο Wimbledon. Αν θες λοιπόν να μεγιστοποιήσεις την απόλαυση αυτής της αξέχαστης αθλητικής γιορτής, με την αφρόκρεμα του αθλήματος σε ιστορικές μάχες, ακολουθούν μερικά χρήσιμα tips για να κάνεις την εμπειρία ακόμη πιο

αξέχαστη.



ΒΓΕΣ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ

Το Wimbledon είναι το μοναδικό τουρνουά Grand Slam που διεξάγεται στο γρασίδι. Επίσης, γίνεται μέσα στον Ιούλιο, κατεξοχήν εποχή που «τραβάει» το έξω. Έτσι, μια και το Λονδίνο πέφτει μακριά για να δεις τους αγώνες ζωντανά, είναι μια καλή ευκαιρία να τιμήσεις, έστω και χωρίς ρακέτες στα χέρια, το σήμα κατατεθέν του θεσμού. Φροντίζεις μερικές μέρες πριν την έναρξη του τουρνουά τον κήπο σου ή, αν δεν έχεις εσύ, κανονίζεις η παρέα να μαζεύεται σε φιλαράκι με κήπο. Σε όποιον κήπο και να μαζευτείτε, με το πράσινο γύρω σας και την τηλεόραση συντονισμένη στα κανάλια Novasports τοποθετημένη σε στρατηγικό σημείο, θα νιώσεις πιο κοντά στα όσα γίνονται στα courts.

ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΑ

Είπαμε, ο Έλληνας παθιάζεται με τα σπορ. Έτσι κι εσύ κανόνισε στρατηγικά από πριν τους συμμετέχοντες με βάση την όρεξη που έχουν για τέννις αλλά και την εξοικείωσή τους με το άθλημα, ώστε να είσαι βέβαιος ότι όχι μόνο η προσοχή σου θα είναι απερίσπαστη, αλλά θα απολαύσετε το θέαμα ανενόχλητοι. Εκείνο τον φίλο που τα δίνει όλα στην παραλία με την ξύλινη ρακέτα, που πιστεύει ότι θα γινόταν εκείνος Τσιτσιπάς αλλά τον έφαγαν τα κυκλώματα και που θεωρεί πως τα ξέρει όλα για το άθλημα; Άστον σπίτι του καλύτερα. Και το καλό εκείνο παιδί που δεν έχει ιδέα από το άθλημα και ρωτάει συνεχώς πόσες πάσες πρέπει να αλλάξουν και πότε βγαίνει οφσαιντ ο αθλητής; Ε, δεν πειράζει, δε χάνεστε, πιείτε έναν καφέ μαζί του μια άλλη φορά.



ΚΑΦΕΣ

Και μια και είπαμε για καφέ, το σημαντικότερο: Με έναν δροσερό, απολαυστικό καφέ η εμπειρία απογειώνεται. Ειδικά τώρα που η Nespresso αποφάσισε έτσι κι αλλιώς να μας θυμίσει το αυστραλιανό καλοκαίρι (ξέρεις, την περίοδο που ο Τσιτσιπάς θριάμβευε στο εκεί Οpen και οι θερμοκρασίες τοπικά άγγιζαν τα σαραντάρια) με δύο νέες ποικιλίες της που δημιουργήθηκαν ειδικά για να απολαμβάνονται παγωμένες, έχεις επιλογές φτιαγμένες κομμένες και ραμμένες για το Wimbledon. Με έναν Long Black Over Ice σε ποτήρι γεμάτο παγάκια και ανθρακούχο νερό, ο οποίος αποτελεί συνδυασμό καφέδων από τη Νότια Αμερική και την Ανατολική Αφρική που διακρίνονται για τα δροσερά φρουτώδη αρώματα και το γεμάτο σώμα, θα απολαύσεις χαλαρά τον αγώνα.

Long Black Over Ice

• 4 παγάκια

• Ανθρακούχο νερό (120ml)

•1 x Nespresso Long Black Over Ice (25ml Espresso)

•Προαιρετικά: 10ml Monin coconut syrup

Αν πάλι θέλεις κάτι διαφορετικό, ενας Flat White Over Ice που διακρίνεται για το έντονο καβούρδισμά του και τις νότες μπαχαρικών είναι ό,τι πρέπει. Απλά ρίχνεις το γάλα πάνω στα παγάκια και προσθέτεις τον καφέ. Η κρεμώδης υφή του γάλακτος και το γεμάτο σώμα του καφέ δίνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα στο ποτήρι, ιδανικό για να δροσίζεσαι τις στιγμές που η αγωνία ανεβαίνει στο κατακόρυφο.

Flat White Over Ice

• 4 παγάκια

• Γάλα (120ml)

• 1 x Nespresso Flat White Over Ice (25ml Espresso)

• Προαιρετικά: 10ml Monin caramel syrup

Και για αυτούς που δεν αρκούνται στα «προαιρετικά» αλλά θέλουν το απόλυτο από τον καφέ τους, η Nespresso συνεργάστηκε με το premium brand σιροπιών Monin, δημιουργώντας ένα Limited Edition σετ μίνι (50ml) σιροπιών σε γεύσεις βανίλιας, καραμέλας και καρύδας για όποιον θέλει να απογειώσει τη γεύση των δύο καφέδων.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ

Είπαμε, καλή η ζωντανή εικόνα, αλλά δε μπορείς να τα βλέπεις όλα. Έτσι, για πλήρη ενημέρωση σχετικά με το προσκήνιο, αλλά και όλα τα παρασκήνια του τουρνουά, από την 1η ως τις 14 Ιουλίου φρόντισε να έχεις τη σελίδα του Novasports.gr πάντα ανοιχτή στο κινητό ή το tablet σου, για να μαθαίνεις πρώτος τα τελευταία νέα γύρω από το αρχαιότερο τουρνουά στον κόσμο.

Νιώθεις έτοιμος λοιπόν; Και ακόμη και αν κάποιο από αυτά τα παραπάνω σου λείπει (αν π.χ. δεν βρίσκεις κήπο ή αν η παρέα σου κάνει ήδη διακοπές), θυμήσου πως τουλάχιστον οι Long Black Over Ice και Flat White Over Ice θα είναι εκεί για σένα, καθώς θα διατίθενται για όλο το καλοκαίρι στις Nespresso Boutiques, μέσω τηλεφώνου στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Nespresso και online στο https://www.nespresso.com/ ή στην εφαρμογή Nespresso για κινητά.

Keywords
Τυχαία Θέματα