WTA Μαϊάμι: Καταιγιστική η Κόλινς, πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά

Η Ντάνιελ Κόλινς θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα της στα ημιτελικά του Μαϊάμι, με την τελευταία φορά να καταγράφεται πριν από έξι χρόνια.

Η Αμερικανίδα μπήκε στο Hard Rock Stadium αποφασισμένη να μην επιτρέψει στην αντίπαλό της, να την απειλήσει, και πως να την απειλήσει όταν κέρδιζε πόντους από το πρώτο της σερβίς σε ποσοστό, που ξεπερνούσε το 90%, έβγαλε περισσότερους από 20 winners, τους περισσότερους από αυτούς με το backhand, ενώ ήταν εξαιρετική και στην υποδοχή, πετυχαίνοντας τρία συνολικά break.

Ένα στο πρώτο σετ και δύο στο δεύτερο. Το πρώτο break της Κόλινς ήρθε στο 8ο γκέιμ του πρώτου σετ, με αποτέλεσμα να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την κατάκτηση του. Η Αμερικανίδα μετά το break σέρβιρε με επιτυχία για να κλείσει το σετ με 6-3.

Το δεύτερο μέρος ήταν ουσιαστικά μονόλογος με την Κόλινς να κρατά το παιχνίδι της στο ίδιο υψηλό επίπεδο και την Γκαρσιά να μην μπορεί να βρει λύσεις για να φτάσει στο break. Η Γαλλίδα φάνηκε να υποφέρει και από μία ενόχληση στον δεξί ώμο, που ίσως να μην της επέτρεψε να φανεί όσο ανταγωνιστική θα ήθελε με αποτέλεσμα να χαθεί και το δεύτερο σετ με 6-2.

Πλέον, η Ντάνιελ Κόλινς περιμένει να μάθει την αντίπαλό της στην ημιτελική φάση, η οποία θα προκύψει από την αναμέτρηση της Τζέσικα Πεγκούλα με την Εκατερίνα Αλεξαντρόβα.

Στην τετράδα έχουν ήδη προκριθεί η Βικτόρια Αζαρένκα και η Ελένα Ριμπάκινα, οι οποίες συνθέτουν το ζευγάρι του ενός από τους δύο ημιτελικούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα