WTA 1000: “Βασίλισσα” στο Σινσινάτι η Γκαρσιά (hls)

Η Καρολίν Γκαρσιά ολοκλήρωσε κατακτώντας το τρόπαιο μια ονειρεμένη εβδομάδα στο Σινσινάτι, για να γίνει η πρώτη τενίστρια που το καταφέρνει ερχόμενη από τα προκριματικά. Η Πέτρα Κβίτοβα που βρέθηκε απέναντι της δέχθηκε σφοδρή πίεση στην αρχή του τελικού με τη Γαλλίδα να κάνει μπρέικ μόλις στο πρώτο γκέιμ και να ανεβαίνει κρατώντας το σερβίς της στο 4-0 κάνοντας και δεύτερη φορά μπρέικ.

Η Γαλλίδα “έσβησε” και τις τέσσερις ευκαιρίες που είχε η Τσέχα να της κάνει μπρέικ,, φτάνοντας με αποφασιστικότητα στο 1-0. Το δεύτερο σετ

κρίθηκε από την απίστευτη σκληράδα που έβγαλε σε όλες τις κρίσιμες στιγμές. Έκανε μπρέικ ξανά στο πρώτο γκέιμ κι όταν η δύο φορές νικήτρια στο Wimbledon έβγαλε αντίδραση η Γαλλίδα ήταν έξοχη.

“Έβγαλε” δέκα άσους για να επιβεβαιώσει την πρώτη θέση της στη σχετική λίστα στο Tour αλλά και για να βρει σπουδαίες λύσεις όταν τις είχε ανάγκη. Η Γκαρσιά έφτασε τους δέκα τίτλους στην καριέρα της στα μονά και θα βρεθεί στο νούμερο 17 της κατάταξης ενώ ήταν στο 79 στην αρχή του καλοκαιριού.

Keywords
Τυχαία Θέματα