Volleyleague: Πάτησε... restart στις προπονήσεις ο Φίλιππος Βέροιας

Volleyleague: Πάτησε... restart στις προπονήσεις ο Φίλιππος ΒέροιαςnpiliosΠέμ, 12/17/2020 - 21:40

Υπό τις τεχνικές οδηγίες του προπονητή Σωκράτη Τζιουμάκα, με εξαίρεση τον διεθνή άσο της Αγίας Λουκίας, Τέβιν Φέρελ, που αναμένεται στο προσεχές διάστημα να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας, οι «ερυθρόλευκοι» της Βέροιας, αν και κάπως «μουδιασμένοι» από το μακρύ διάστημα αποχής από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, ξαναπάτησαν  στο γήπεδο με χαμόγελα, ευχάριστη διάθεση και μεγάλη ανυπομονησία για την σταδιακή επανέναρξη του πρωταθλήματος της Volleyleague.

Προτού μάλιστα οι αθλητές πιάσουν «ξανά δουλειά» άπαντες που πλαισιώνουν την ομάδα (αθλητές, τεχνικό επιτελείο, μέλη διοίκησης και λοιπό προσωπικό) υπεβλήθησαν σε τεστ Covid, τα αποτελέσματα των οποίων βγήκαν όλα αρνητικά.

Σύμφωνα μάλιστα με το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο για την επανέναρξη των προπονήσεων των ομάδων της Volleyleague, όλα τα μέλη που απαρτίζουν τον φετινό Φίλιππο Βέροιας θα υποβάλλονται κάθε Δευτέρα σε τεστ κορωνοϊού.

ΕΛΛΑΔΑ - Volleyleague - ΒΟΛΕΙ Off Off Off Off ΒΟΛΕΙ ΕΛΛΑΔΑ Ύστερα από 42 ημέρες αγωνιστικής απραξίας η ομάδα βόλεϊ του ΑΠΣ Φίλιππου Βέροιας επέστρεψε στις προπονήσεις. Article publish on Πέμ, 12/17/2020 - 21:40 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα