[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό Netflix

Netflix αλά Ελληνικά.

Όταν το Netflix ήρθε στην Ελλάδα, έγινε ο αναμενόμενος μικρός πανικός χαράς για το γεγονός ότι μπορούμε τώρα και στην χώρα μας να χρησιμοποιούμε την συνδρομητική υπηρεσία που μας έχει δώσει μερικές από τις καλύτερες σειρές των τελευταίων χρόνων. Η μόνιμη και πολύ βάσιμη απορία όμως είναι τι υπάρχει υποτιτλισμένο στα ελληνικά και τι όχι.

Προσπαθώντας να βοηθήσουμε σε αυτήν την αναζήτηση, είτε έχετε, είτε δεν έχετε

ακόμα λογαριασμό και σκέφτεστε να αποκτήσετε, με τον παρακάτω οδηγό, που θα ανανεώνεται μονίμως, θα μπορείτε να δείτε ποιες σειρές έχουν ελληνικούς υπότιτλους και ποιες είναι μεταγλωττισμένες (γιατί έχουμε κι από αυτές ναι!). Ευχαριστούμε το facebook fanpage του καναλιού για την διαρκή ενημέρωση κάθε εβδομάδας.

Με πράσινο bold μπορείτε να βρείτε απευθείας τις νέες προσθήκες σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του άρθρου. Οι σειρές που έχουν * δίπλα σε σεζόν τους βγάζουν νέο επεισόδιο κάθε εβδομάδα.

ΥποτιτλισμένεςΜεταγλωττισμένεςIGN Greece Μάιος 2019 | Νέες Κυκλοφορίες | Netflix Greece Netflix Spotlight: Μάιος 2019 See You Yesterday | Official Trailer | Netflix

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα