[Updated] Καταστήματα που συμμετέχουν στην Black Friday 2018

Και προσοχή πολύ στις αγορές σας!

H Black Friday έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια και στην χώρα μας, οπότε όλα τα καταστήματα ετοιμάζονται σιγά σιγά και φέτος. Στις 23 Νοεμβρίου θα γίνει ένας πανικός εκπτώσεων σε όλων των ειδών τα προϊόντα και ιδιαίτερα στης τεχνολογίας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια λίστα με όλα τα μαγαζιά που εντοπίσαμε εμείς και συμμετέχουν στην Black Friday,

τα οποία θα ήταν καλό να τσεκάρετε ξεχωριστά πριν προχωρήσετε σε κάθε αγορά. Επίσης, μην ξεχνάτε να ελέγχετε το Skroutz.gr ώστε να έχετε μια καλύτερη ιδέα το πόσο χαμηλά είναι όντως οι τιμές σε σχέση με το τι κυκλοφορεί τις υπόλοιπες ημέρες.

Σημείωση: Οι προσφορές στα περισσότερα καταστήματα ΔΕΝ φαίνονται ακόμα, και θα εμφανιστούν στις 23/11. Το άρθρο θα ανανεώνεται με περισσότερα καταστήματα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Καταστήματα Τεχνολογίας & Gaming Public ΠΛΑΙΣΙΟ Media Markt Κωτσόβολος Gamescom.gr ΓΕΡΜΑΝΟΣ Gamestation Dell Electronet E-Shop.gr SevenSpot Blu-ray Shop Console ClubΦιγούρες, επιτραπέζια, geek stuff Gamescom.gr Public Kaissa (Επιλεγμένα καταστήματα) Blu-ray Shop eFantasy.gr Nerdom Jemma Comics Fantasy Shop No Label X Epic Loot Monsterville Angry Nerd Game Rules Fantasy-ShopDigital Only Stores & Site του εξωτερικού* Xbox Store Playstation Store Blizzard Store (Online Games) Blizzard Gear Store (Αν αγοράσετε από το ευρωπαϊκό site δεν έχει και τελωνείο) Origin Gearbest Amazon (Αμερικάνικο) Amazon (Αγγλικό) Amazon (Γερμανικό) AliExpress

*Στα καταστήματα συμπεριλαμβάνονται αυτά που έχουν μεταφορικά που "συμφέρουν".

Υπάρχει κάποιο κατάστημα που δεν έχουμε στην λίστα μας; Πείτε μας στα σχόλια να το συμπληρώσουμε!

IGN Greece Τέλος η πρόσβαση σε 38 πειρατικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα Τα καλύτερα κοστούμια των celebrities για το Χάλοουιν του 2018 Μάθαμε πότε θα έρθει η αρχή του τέλους για το "Gotham"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα