Update: Overwatch 2: Νέα PvE Missions, Game Mode και ο Hero 32

To πρώτο βασικό game mode από την κυκλοφορία;

Update - 10/28/2019 - 01:00 π.μ

Σε ένα επόμενο tweet, που δημοσιεύθηκε τρεις ώρες μετά την δημοσίευση της αρχικής ιστορία, ο Rod Breslau του ESPN ξεκαθάρισε τις δηλώσεις του.

"Για να ξεκαθαρίσω το αρχικό μου tweet, η επόμενη εκδοχή του Overwatch δεν θα είναι το "Overwatch 2" αλλά μια εκδοχή του 'Overwatch: Chapter 2,'"

είπε ο Breslau σε ένα tweet.

Ο Breslau διευκρίνισε επίσης την προηγούμενη αναφορά του για τον υποτιθέμενο 32ο ήρωα, που θεώρησε ότι ονομάζεται "Echo".

"Το προηγούμενο μου tweet για τον Hero 32 έχει διαγραφεί, καθώς είναι πιθανόν αναληθές, και η ιστορία έχει ενημερωθεί,"

Ακολουθεί η αρχική ιστορία:

Η Blizzard θα αποκαλύψει νέες λεπτομέρειες για την επόμενη εκδοχή του Overwatch στην BlizzCon αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με μια αναφορά από το ESPN. Το "Overwatch 2" θα περιλαμβάνει ένα νέο λογότυπο για το franchise, νέα game modes, χάρτες, ήρωες, PvE χαρακτηριστικά και πιθανότατα νέα abilities ηρώων για αυτή την PvE εμπειρία. Το ESPN έλαβε τις πληροφορίες μέσω πηγής στη BlizzCon, καθώς και από το training έγγραφο για την εκδήλωση.

Το νέο λογότυπο έχει τον ίδιο κυκλικό σχεδιασμό με το αρχικό λογότυπο του Overwatch, αλλά με ένα πορτοκαλί "2" στη δεξιά πλευρά του.

Τα hero talents και τα in-game αντικείμενα φαίνεται επίσης να έρχονται στο PvE mode του Overwatch 2, το οποίο, σύμφωνα με την αναφορά του ESPN, θα περιλαμβάνει τουλάχιστον μία αποστολή. Σύμφωνα με τις εικόνες που ελήφθησαν από το YouTuber Stylosa, αυτό σημαίνει ότι αντί για 2-4 βασικές δεξιότητες, κάθε χαρακτήρας θα έχει κάποιο είδος συστήματος προόδου, που ξεκλειδώνει πρόσθετες ικανότητες, με τους παίκτες να μπορούν να επιλέξουν έναν απροσδιόριστο αριθμό ταλέντων.

Tracer Overwatch 2 talents.

Flash. Vortex. Hindsight. Chain reaction. Adaptive reload. Speed kills.

Holy fucking hell. pic.twitter.com/kQv0VkyRMj

— Stylosa (@Stylosa) October 27, 2019

Αυτή η αποστολή PvE θα είναι μια story-based ακολουθία τεσσάρων παικτών, που θα λαμβάνει χώρα στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Το Overwatch 2 θα δει το ντεμπούτο ενός νέου game mode, που ονομάζεται "Push", και θα τοποθετηθεί σε νέο χάρτη με βάση το Τορόντο του Καναδά, σύμφωνα με το ESPN.

Τόσο η νέα αποστολή PvE όσο και το Push, αναμένεται να είναι διαθέσιμα στη BlizzCon, που ξεκινά την 1η Νοεμβρίου. Το training έγγραφο περιέχει επίσης πληροφορίες για τον Echo, τον 32ο ήρωα της Overwatch. Σύμφωνα με το ESPN, ο Echo αναμένεται να ανακοινωθεί και στο BlizzCon.

Η Blizzard δεν απάντησε στο αίτημα του ESPN για σχόλια.

Τα νέα μιας νέας έκδοσης του Overwatch έρχονται σε μια περίεργη χρονικά στιγμή για την Blizzard. Η εταιρεία επικρίθηκε σφοδρώς για την απόφασή της να κάνει ban στον παίκτη του Hearthstone για σχόλια υπέρ του Χονγκ Κονγκ, μαζί με τους δύο shoutcasters, που συμμετείχαν στη συνέντευξη. Τις εβδομάδες από την έναρξη της διαμάχης, η Blizzard μείωσε το ban του pro παίκτη σε έξι μήνες, αλλά η σχέση της εταιρείας με την Κίνα θα είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα παίξει έναν παράγοντα στις αντιδράσεις των φαν στην φετινή BlizzCon.

Παράλληλα, έχουν ανακοινωθεί έξι μυστηριώδη πάνελ, με την Blizzard να αναμένεται να επικεντρωθεί όχι μόνο στο Overwatch, αλλά και σε ένα πιθανό Diablo 4 και το ήδη αποκαλυφθέν Warcraft 3: Reforged.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece H Blizzard ακυρώνει Launch Event του Overwatch λόγω διαμαρτυριών Έρχεται το Overwatch στο Nintendo Switch Ωδεύει το Overwatch προς τα Nintendo Switch;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα