Ubisoft: Ρεκόρ για τη beta του Division 2

Δίνοντας έμφαση στους αριθμούς της beta, αντί σε αυτούς αριθμών των pre-orders.

Το Tom Clancy's The Division ήταν ένα παιχνίδι, που κατάφερε να ικανοποιήσει τις αρχικές απαιτήσεις της Ubisoft, αν και δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους παίκτες, παρά τη σταδιακή διόρθωση των προβλημάτων του παιχνιδιού.

Δεν γνωρίζουμε εάν η υπόσχεση της εταιρείας να ακούσει τις γνώμες των παικτών ή η απουσία season pass, οφείλεται στη ραγδαία

αύξηση του ενδιαφέροντος των παικτών για το The Division 2. Συγκεκριμένα, κατά την ομιλία του Yves Guillemot (μέσω του VG247)κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης των μετόχων της εταιρείας, ο ίδιος ανέφερε, πως το παιχνίδι έθεσε ένα νέο ρεκόρ, όσον αφορά την ταχύτητα με την οποία συμπληρώθηκαν οι διαθέσιμες θέσεις στην επερχόμενη beta του παιχνιδιού.

Ως μέτρο σύγκρισης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το The Division, καθώς αυτό κατείχε το ρεκόρ πριν από το επερχόμενο sequel του. Το νέο παιχνίδι της σειράς, ξεπέρασε τον προκάτοχο του συμπληρώνοντας τον συγκεκριμένο αριθμό παικτών 4 φορές πιο γρήγορα από το παιχνίδι του 2015.

Η ημερομηνία της beta δεν έχει γίνει ακόμη γνωστή, όμως το ίδιο το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαρτίου για τα PS4, Xbox One και PC.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceFan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην ΕλλάδαΦήμη: Η Γερμανία θα απαγορεύει τα pre-orders σε παιχνίδια χωρίς ημερομηνία κυκλοφορίαςΜια μικρή "κρίση" περνάει το PlayStation Network

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα