US Open: Η Ραντουκάνου δεν τον πιστεύει

Η 18χρονη τενίστρια δήλωσε μεταξύ άλλων, πως δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα το τι έχει καταφέρει στο συγκεκριμένο τουρνουά, ενώ συμπλήρωσε πως ονειρεύονταν από μικρή, να φτάσει στην κορυφή ενός Grand Slam.

Αρχικά, η νεαρή τενίστρια δήλωσε: “Το οραματιζόμουν από μικρή ηλικία, θα έλεγα. Πάντα ονειρευόμουν ότι θα κέρδιζα ένα Grand Slam. Τα λες αυτά τα πράγματα, ότι θέλεις να κερδίσεις ένα

Grand Slam. Αλλά η πίστη που είχα και ότι πραγματικά τα κατάφερα, δεν μπορώ να το πιστέψω. Ξεκίνησαν όλα όταν ήμουν μικρή, αλλά αυτό που οραματιζόμουν ήταν η στιγμή της νίκης, οι πανηγυρισμοί με την ομάδα στο box, η προσπάθεια να πας στο box για να τους δεις μετά το ματς. Αυτό τριγυρνούσε στο κεφάλι μου για ένα-δυο μέρες. Έχω κοιμηθεί με αυτή τη σκέψη”.

Στη συνέχεια, τόνισε για το αν πίστευε πως θα κερδίσει κάποιο Grand Slam, πριν από το Wimbledon: “Δε θα το πίστευα, διότι στην αρχή της χορτάρινης σεζόν ήμουν φρέσκια από τις εξετάσεις μου. Είχα τρεις εβδομάδες να ετοιμαστώ για το πρώτο μου τουρνουά. Έχτιζα σε κάθε ματς, σε κάθε νίκη. Το Wimbledon ήταν μια αξέχαστη εμπειρία. Τέταρτος γύρος, δεύτερη εβδομάδα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Το θεώρησα μεγάλη επιτυχία. Παρέμενα, ωστόσο, διψασμένη. Δούλεψα σκληρά μετά το γρασίδι, δεν είχα πολύ χρόνο. Και πήγα κατευθείαν στις ΗΠΑ. Με κάθε ματς και τουρνουά κάθε εβδομάδα, έχτιζα από άποψη αυτοπεποίθησης, παιχνιδιού, χτυπημάτων. Όλα ενώθηκαν σήμερα”.

Τέλος, η Ραντουκάνου δήλωσε πως δεν έχει συνειδητοποιήσει το τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία, μετά την τεράστια επιτυχία της: “Δεν έχω δει ακόμα το τηλέφωνό μου. Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει έξω από τον μικρόκοσμο όπου βρισκόμαστε. Είμαστε σε ένα ήσυχο δωμάτιο, απολαμβάνοντας τη στιγμή. Νομίζω ότι σήμερα πρέπει απλά να ξεφύγουμε από όλα, να το απολαύσουμε ως ομάδα, γιατί ήταν ομαδική δουλειά. Δεν ήρθα εδώ μόνη μου. Κάθε ένας που είναι εδώ με βοήθησε σε όλη την πορεία και έπαιξε σημαντικό ρόλο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα