US Open: Άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής η Σερένα

Η Αμερικανίδα τενίστρια έκανε ειδική αναφορά στην Αυστραλία, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, πως σκέφτεται το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο αυστραλιανό όπεν. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα σχέδιά της για το μέλλον, μετά την απόφαση για την απόσυρσή της και ζήτησε από τον κόσμο να τη θυμάται ως μια μαχήτρια.

Αρχικά, η Ουίλιαμς δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: “Δεν ξέρω, δεν το σκέφτομαι, αν και πάντα αγαπούσα την Αυστραλία. Πέρασα πολλά μετά το περσινό Wimbledon. Δεν ξέρω αν ήταν η τελευταία μου στιγμή, μια διαφορετική στιγμή

θα έλεγα. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να φτάσεις εδώ. Σίγουρα μπορώ ακόμα. Είμαι, όμως, έτοιμη να είμαι μαμά, να ανακαλύψω μια άλλη εκδοχή της Σερένα. Για τον κόσμο είμαι ακόμα πολύ νέα, οπότε θέλω να έχω λίγη ζωή όσο περπατάω ακόμα”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο μέλλον της: “Έχω μπροστά μου έναν εκπληκτικό μέλλον, δεν ξέρω. Έχω ένα πλεονέκτημα που συνέβη ο Covid. Όλα έκλεισαν για έναν χρόνο και είδαμε πώς θα ήταν οι ζωές μας αν δεν παίζαμε τένις. Μετά τραυματίστηκα πέρυσι, οπότε ήμουν off για έναν χρόνο. Είδα, λοιπόν, ξανά πώς θα ήταν οι μέρες μου αν δεν χρειαζόταν να πάω στο γυμναστήριο. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Το πιο πιθανό είναι να κάνω karaoke-ing αύριο”.

Παράλληλα, μίλησε και για την υστεροφημία της: “Υπάρχουν πολλά πράγματα. Όπως η μάχη, είμαι μεγάλη μαχήτρια. Νιώθω ότι έφερα και φέρνω κάτι στο τένις. Τα διαφορετικά λουκ, το ύψωμα της γροθιάς, η τρομερή ένταση. Σίγουρα το πάθος είναι μια πολύ καλή λέξη. Το ότι συνέχισε μέσα από τα πάνω και τα κάτω. Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά ειλικρινά είμαι ευγνώμων που είχα αυτή τη στιγμή και ότι είμαι η Σερένα”.

Η Αμερικανίδα τενίστρια εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στον χώρο του τένις: “Το τένις έχει υπάρξει ένα τόσο μεγάλο κομμάτι στη ζωή μου, δεν μπορώ να φανταστώ να μην είμαι μέσα στο τένις. δεν ξέρω ακόμα πώς. Νιώθω, όμως, ότι μου έδωσε τόσες ευκαιρίες και μέσα από αυτό έδωσε σε άλλους ανθρώπους τόσο μεγάλες ευκαιρίες. Σημαίνει πολλά στη ζωή μου και δεν βλέπω μέλλον χωρίς αυτό. Δεν ξέρω, όμως, ποια θα είναι η ανάμειξή μου”.

Τέλος, ξεχώρισε την καλύτερη στιγμή της καριέρας της: “Το Γαλλικό Όπεν 2015. Είναι σίγουρα αυτό που παίρνω μαζί μου, διότι παραλίγο να πεθάνω σε αυτό το event και με κάποιο τρόπο το κέρδισα. Ήταν φοβερό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
US Open, Άφησε, Σερένα,US Open, afise, serena