UPDATE: H Gemma Chan επιστρέφει στο MCU

Στον ίδιο ρόλο ή σε κάποιον άλλο;

UPDATE 24/08: Κατά τη διάρκεια της D23 επιεβαίωθηκε η επιστροφή της Gemma Chan στο MCU, σε διαφορετικό ρόλο απ΄ αυτόν του "Captain Marvel". H Chan θα υποδυθεί την Sersi στο "Eternals".

ORIGINAL 06/08: Σε συζητήσεις για την ενσωμάτωσή της στο cast του "The Eternals" βρίσκεται η Gemma Chan (Crazy Rich Asians, Humans), σύμφωνα με το Variety. Μαζί της, στο στάδιο των συζητήσεων βρίσκεται και ο Barry Keoghan, γνωστός μέσα από τα "Dunkirk" και "Chernobyl", όπως μας ενημερώνει το Collider.

Και μπορεί η Chan να μην είναι άγνωστη στο MCU, μιας και

έχει παίξει στο "Captain Marvel" ως Minn-Erva, ωστόσο πηγές αναφέρουν ότι αν ενσωματωθεί στους "The Eternals" θα παίξει "έναν τελείως διαφορετικό ρόλο".

Στην ταινία θα εμφανιστούν οι Richard Madden ως Ikaris, Kumail Nanjiani ως Kingo, Lauren Ridloff ως Makkari, Brian Tyree Henry ως Phastos, Salma Hayek ως Ajak, Lia McHugh ως Sprite, Don Lee ως Gilgamesh, Angelina Jolie ως Thena. Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι η Chloe Zhao (The Rider) και σεναριογράφοι οι Matthew και Ryan Firpo (Ruins).

Η Gemma Chan στο "Humans".

Η ιστορία των Eternals αρχίζει μερικά εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν οι Celestials τροποποίησαν το γενετικό υλικό μιας ομάδας ανθρώπων. Πρόκειται για μια φυλή από κοσμικά όντα, τα οποία αν και εξωτερικά μοιάζουν ανθρώπινα, εσωτερικά η ιδιαίτερη βιολογία τους τους δίνει απίστευτη δύναμη, μακροζωία και δυνάμεις που ένας θνητός δεν θα μπορούσε να έχει. Μερικοί από τους γνωστότερους Eternals είναι οι Ikaris, Thena, καθώς και ο Mentor (A'lars), βιολογικός πατέρας ενός εκ των διασημότερων villains του σύμπαντος της Marvel, του Thanos. Οι Eternals έχουν διαλέξει το μονοπάτι της ειρήνης και οι κύριοι εχθροί τους είναι τα ξαδέρφια τους, οι Deviants. Αυτοί έχουν διεστραμμένη εξωτερική εμφάνιση, κάτι που αντικατοπτρίζει τον ψυχικό τους κόσμο, ο οποίος είναι πολεμοχαρής. Ο πόλεμος μεταξύ των δύο φυλών είναι ατελείωτος και το ανθρώπινο είδος είναι πάντα παράπλευρη απώλεια.

Στο Comic-Con που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο καιρό στο Σαν Ντιέγκο, το Hall H γέμισε με ανακοινώσεις που έκανε ο Kevin Feige σχετικά με τα νέα projects που θα φέρουν τα Disney και Marvel. Στην 4η Φάση θα ανήκουν πέντε ταινίες, οι "Black Widow" (1 Μαΐου 2020), "Eternals" (6 Νοεμβρίου 2020), "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings" (12 Φεβρουαρίου 2021), "Doctor Strange in the Multiverse of Madness" (7 Μαΐου 2021) και "Thor Love and Thunder" (5 Νοεμβρίου 2021), και πέντε σειρές, οι "The Falcon and the Winter Soldier" (Φθινόπωρο 2020), "WandaVision" (Άνοιξη 2021), "Loki" (Άνοιξη 2021), "What If?" (Καλοκαίρι 2021) και "Hawkeye" (Φθινόπωρο 2021). Επίσης, ανακοινώθηκαν τα "Blade", το "Guardians of the Galaxy Vol.3", το "Fantastic Four" και το "Captain Marvel 2", τα οποία, μαζί με το "Black Panther 2", μάλλον θα ανήκουν στην 5η Φάση. Αναμένουμε επίσης, να δούμε ταινία "Avengers", αλλά με άλλη ομάδα.

Το "Eternals" θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου 2020. Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Αύγουστο και να μας πείτε σε ποιες αίθουσες θα σας συναντήσουμε.

IGN GreeceΟι Eternals του MCU μάλλον αποκαλύφθηκανThe Eternals: Salma Hayek πιθανό μέλος του cast για την ταινία της MarvelΗθοποιός του "Game of Thrones" συζητά την ένταξή του στο "The Eternals"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα