"UNDER PRESSURE"

Ο Πάβελ Βρμπα "παίζει το κεφάλι του" στο ματς με τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσιεύματα του τύπου της Τσεχίας. Η διοίκηση της ομάδας θεωρεί πως ο Τσέχος τεχνικός έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του στο Πλζεν και σε περίπτωση αποτυχίας απέναντι στους Πειραιώτες, είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο της Βικτόρια.

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου στο φαληρικό γήπεδο η νευρικότητα του Βρμπα ήταν έκδηλη ακόμα και αν προσπαθούσε να την κρύψει με το... σαρδόνιο χαμόγελο του.

Αρχικά, στις ερωτήσεις
των Τσέχων δημοσιογράφων για την επιλογή του να μην ταξιδέψει στην Αθήνα ο Μίλαν Χάβελ, ο οποίος είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς με τον Ολυμπιακό (και τα πήγε σχετικά καλά), φρόντισε να καλοπιάσει τη διοίκηση λέγοντας πως "έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές χάρη στη διοίκηση του συλλόγου και έχει αρκετές επιλογές".

Τα πράγματα έγιναν πιο ενδιαφέροντα όταν ένας συνάδερφος της τσέχικης ραδιοφωνίας τον ρώτησε κάτι σχετικά με το σχήμα που θα επιλέξει απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Βρμπα να ξεκινάει την απάντηση του κάπως άκομψα λέγοντας αστειευόμενος: "Εσύ είσαι Σπάρτα Πράγας, τι σε ενδιαφέρει;"

Ο Τσέχος τεχνικός έκλεισε με ένα μίνι σόου τη συνέντευξη τύπου. Όταν σηκώθηκε για να φύγει, άρπαξε το μικρόφωνο και είπε πως: "τα σχόλια που έκαναν ορισμένοι δημοσιογράφοι για τον Μίκαελ Κρμέντσικ την προηγούμενη εβδομάδα, δεν ήταν καθόλου εύστοχα και τον έκαναν να γελάσει". Μάλιστα ζήτησε από τη διερμηνέα να μην μεταφράσει τα λεγόμενα του στα ελληνικα!

Ήταν τρία μαζεμένα λεκτικά παραδείγματα μιας σχετικής αμηχανίας του Βρμπα, λίγες ώρες πριν το ματς με τον Ολυμπιακό για τον β' προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Βρμπα θα επιλέξει το σύνηθες 4-2-3-1 και θα ξεκινήσει με τον Χρούσκα κάτω από τα δοκάρια, ο Ρέζνικ (τραυματίας στο πρώτο ματς) θα παίξει στο δεξί και ο Λιμπέρσκι (τιμωρημένος στο πρώτο ματς) στο αριστερό άκρο της άμυνας. Για τις δύο θέσεις των στόπερ "παίζουν" οι Μπράμπετς, Περνίτσα και Χέιντα. Αμυντικά χαφ θα είναι οι Χόρι και Κάλβαχ. Στον άξονα θα αγωνιστεί ο Μίχαλικ, δεξιά του θα παίξει ο Καγιάμπα, αριστερά του ο Κόπιτς και στην κορυφή ο Κρμέντσικ.
Keywords
Τυχαία Θέματα