Tσάμπιονσιπ: Συνέχεια με πέντε αλλαγές

Tσάμπιονσιπ: Συνέχεια με πέντε αλλαγέςageorgiΠέμ, 11/19/2020 - 08:50

Το αυριανό παιχνίδι μεταξύ Κόβεντρι και Μπέρμιγχαμ στην Championship, θα είναι ο πρώτος αγώνας , που οι ομάδες θα. μπορούν να κάνουν έως και πέντε αλλαγές, σύμφωνα με τους νέους κανόνες. Κάτι που θα συμβεί για το υπόλοιπο της σεζόν.

Το συμβούλιο της EFL ( English Football League) συμφώνησε να αυξήσει τον αριθμό σε πέντε από τρεις, μετά από διαβούλευση με τις 72 ομάδες.

Οι ομάδες δεύτερης κατηγορίας μπορούν να ορίσουν

έως και εννέα αναπληρωματικούς, ενώ εκείνες της League One και League Two έως επτά.

Τον Αύγουστο, οι σύλλογοι της Premier League ψήφισαν την επιστροφή σε τρεις αλλαγές ανά παιχνίδι, ενώ οι σύλλογοι Scottish Premiership ψήφισαν τον Ιούλιο για να συνεχίσουν με πέντε αλλαγές όταν ξεκίνησε η σεζόν 2020-21.

Έκτοτε υπήρξαν αιτήματα, με επικεφαλής τον προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ και της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα να ισχύσουν οι 5 αλλαγές και κορυφαία αγγλική κατηγορία.

Ωστόσο, ο διευθύνων σύμβουλος της Premier League, Ρίτσαρντ Μάστερς, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι δεν υπάρχουν σχέδια για αλλαγή. Οι ομάδες έλαβαν για πρώτη φορά το δικαίωμα για να κάνουν πέντε αλλαγές σε κάθε αγώνα από τη FIFA τον Απρίλιο μετά το ξέσπασμα του κορονοϊού. Στη συνέχεια, η παγκόσμια ομοσπονδία επέλεξε, πριν από το τέλος της καθυστερημένης σεζόν 2019-20, να επεκτείνει τη χρήση του κανόνα - αλλά είπε ότι εξαρτάται από τα μεμονωμένα πρωταθλήματα εάν εφαρμοστεί.

ΑΓΓΛΙΑ - Championship - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ Το αυριανό παιχνίδι μεταξύ Κόβεντρι και Μπέρμιγχαμ στην Championship, θα είναι ο πρώτος αγώνας , που οι ομάδες θα. μπορούν να κάνουν έως και πέντε αλλαγές, σύμφωνα με τους νέους κανόνες. Κάτι που θα συμβεί για το υπόλοιπο της σεζόν.

Article publish on Πέμ, 11/19/2020 - 08:50 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα