Tότεναμ-Σάουθαμπτον 4-1: Καλοκαιρινός περίπατος (hls)

Έχοντας τη δυναμική που εμφάνισε στο τελείωμα της προηγούμενης σεζόν, η Τότεναμ έκανε θετική εκκίνηση στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 4-1 της Σάουθαμπτον.

Οι Λονδρέζοι είχαν ως κινητήριο μοχλό τον Κουλουσέφσκι και σημαντικούς παράγοντες στην ανάπτυξη τους δύο ακραίους τους Έμερσον και Σεσενιόν.

Στο δεύτερο μέρος ο Κόντε έδωσε χρόνο συμμετοχές και στις μεταγραφές (Πέρισιτς, Μπισουμά, Λονγκλέ).

Η Σάουθαμπτον κατάφερε να προηγηθεί με εξαίσιο βολέ του Γουόρντ-Πράουζ στο 12′ όμως ο Σεσενιόν με το πρώτο γκολ του

στη Premier League με τη φανέλα της Τότεναμ ισοφάρισε στο 21′ και στο 31′ ο Ντάιερ (είχε να σκοράρει στο πρώταθλημα 4 χρόνια) ανέτρεψε τα δεδομένα.

Το αυτογκόλ του Σαλίσου στο 61′ και το πανέμορφο γκολ του Κουλουσέφσκι διαμόρφωσαν το τελικό 4-1 για την ομάδα του Κόντε, η οποία την επόμενη αγωνιστική έχει το εκτός έδρας ντέρμπι με την Τσέλσι.

Tότεναμ: Λιορίς (αρχ.), Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις (86′ Λονγκλέ), Έμερσον (87′ Ντόχερτι), Μπετανκούρ (86′ Μπισουμά), Χόιμπιεργκ, Σεσενιόν (66′ Πέρισιτς), Κουλουσέφσκι (86′ Λούκας Μόουρα), Σον, Κέιν

Προπονητής: Αντόνιο Κόντε

Σάουθαμπτον: Μπαζούνου, Τζενέπο (72′ Περό), Βαλερί (46′ Στίβενς), Μπεντνάρεκ, Σαλίσου, Γουόκερ-Πίτερς (90+2′ Ρέντμοντ), Γουόρντ-Πράουζ (αρχ.), Ρομέου (75′ Ντιαλό), Λαβιά, Αρίμπο, Α. Αρμστρονγκ (46′ Σ. Άρμστρονγκ)

Προπονητής: Ραλφ Χάζενχουτλ

Keywords
Τυχαία Θέματα