Tο…VAR πρωταγωνίστησε, 3-3 Φιορεντίνα-Ίντερ σε ένα φανταστικό παιχνίδι

Απίστευτη εξέλιξη είχαμε στο «Αρτέμιο Φράνκι» στο ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής, ανάμεσα στην Φιορεντίνα και την Ίντερ. Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 3-3, με τους «βιόλα» να παίρνουν τον πολύτιμο βαθμό στο 101, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βερετού.

Είχαμε 3 φορές την χρήση VAR από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Ροζάριο Αμπίσο, με πολύ γκρίνια από τους «νερατζούρι» να δώσει το πέναλτι στην Φιορεντίνα, σε χέρι του Ντ΄Αμπρόσιο, σε μία αμφισβητούμενη φάση, καθώς η μπάλα δεν φαίνεται να χτυπάει στο χέρι του 30χρονου αμυντικού. Η Φιορεντίνα προηγήθηκε
με 1-0, η Ίντερ αντέδρασε και προηγήθηκε 3-1, αλλά στο τέλος η ομάδα του Πιόλι ισοφάρισε, 12η ισοπαλία σε 25 ματς για την Φιορεντίνα στο πρωτάθλημα.

Εντυπωσιακό ξεκίνημα είχαμε στο ντέρμπι της Φλωρεντίας, με την ομάδα του Πιόλι να παίρνει προβάδισμα, μόλις 17 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του παιχνιδιού, με τον Κιέζα να γυρίζει την κατάλληλη στιγμή για τον Σιμεόνε, η μπάλα βρήκε και στον Ντε Φρέι και κατέληξε στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς.
Η απάντηση ήταν άμεση από τους «νερατζούρι», αφού στο 6ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με ωραίο δεξί πλασέ πάνω στην κίνηση. Ο Ουρουγουανός δεν πανηγύρισε το γκολ, σεβόμενος την θητεία του στην Φιορεντίνα. Η Ίντερ είχε τρεις τελικές προσπάθειες στο πρώτο 45λεπτο και κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Το 1-2 σημειώθηκε από τον Πολιτάνο με εκπληκτικό αριστερό σουτ.

O Βερετού πανηγυρίζει το 3ο γκολ με τους συμπαίκτες του

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με χρήση VAR από τον διαιτητή, σε χέρι του Φερνάντες. Δόθηκε πέναλτι με τον Πέρισιτς να σκοράρει στο 52΄για το 1-3.
Η Φιορεντίνα είναι μία ομάδα που δεν παραδίδει τα όπλα. Αφού πρώτα πέτυχε γκολ ο Μπιράγκι που ακυρώθηκε με την βοήθεια του VAR, γιατί προηγήθηκε φάουλ του Μουριέλ στον Ντ΄Αμπρόσιο, ο Κολομβιανός μείωσε σε 3-2 με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 74ο λεπτό.
Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων έγινε η επίμαχα φάση και μετά τις απαραίτητες διαβουλεύσεις στο 101΄ο Βερετού σκόραρε από την άσπρη βούλα για το τελικό 3-3.
Keywords
Τυχαία Θέματα