To cast του "The Lion King" φωτογραφίζεται με τους χαρακτήρες του

Στους κινηματογράφους στις 18 Ιουλίου.

Η Disney δημοσίευσε αφίσες που φέρουν το cast του επερχόμενου remake του "The Lion King" με τους χαρακτήρες τους σε CGI μορφή.

Οι επτά φωτογραφίες δείχνουν τους Donald Glover με τον Simba, Beyoncé Knowles-Carter με την Nala, John Oliver, Seth Rogen και Billy Eichner με τους Zazu, Pumbaa και Timon, Chiwetel Ejiofor με τον Scar, Alfre Woodard

με την Sarabi, Eric André, Florence Kasumba και Keegan-Michael Key με τις ύαινες Azizi, Shenzi και Kamari και Shahadi Wright Joseph και JD McCrary με τους νεαρούς Nala και Simba.

Δύο μέλη του cast που λείπουν είναι οι John Kani ως Rafiki και James Earl Jones στον ρόλο του Mufasa. Ο ίδιος ηθοποιός είχε δανείσει ξανά τη φωνή του στον χαρακτήρα στην ταινία κινουμένων σχεδίων του 1994.

Δείτε τις αφίσες παρακάτω:

Οι Beyoncé και Elton John ηχογράφησαν ένα νέο τραγούδι για την κινηματογραφική μεταφορά. Σκηνοθέτης είναι ο Jon Favreau, ενώ σεναριογράφος είναι ο Jeff Nathanson. Μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω το βίντεο που παρουσιάζει τον τρόπο που δημιουργήθηκε η ταινία, σχόλια των ηθοποιών, καθώς και νέα πλάνα:

Προηγούμενες αφίσες μας έδιναν μια πιο κοντινή ματιά στους χαρακτήρες που θα παρουσιαστούν στην ταινία και ένα μικρό teaser μας παρουσίασε το τραγούδι των Beyoncé και Donald Glover, "Can You Feel the Love Tonight?".

Το "The Lion King", το οποίο θα είναι διαφορετικό από την ταινία κινουμένων σχεδίων του 1994, και θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 18 Ιουλίου 2019.

IGN GreeceLion King - "Can You Feel The Love Tonight?" Official Teaser TrailerΕντυπωσιακές αφίσες χαρακτήρων για τον νέο Βασιλιά των ΛιονταριώνΝοσταλγία μας φέρνει η νέα αφίσα και το trailer του επερχόμενου "Τhe Lion King"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα