To Sundered: Eldritch Edition έρχεται στα Xbox One και Nintendo Switch

Διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή στις 21 Δεκεμβρίου.

Η Thunder Lotus Games ανακοίνωσε σήμερα ότι το Sundered: Eldritch Edition θα κυκλοφορήσει στις 21 Δεκεμβρίου για Xbox One και Nintendo Switch.

To Sundered κυκλοφόρησε πέρυσι το καλοκαίρι

για PC και PS4, αποσπώντας θετικές κριτικές από το κοινό και τους κριτικούς. Πρόκειται για ένα roguelike Metroidvania, το οποίο μας εντυπωσίασε με το art direction του, το τεράστιο replayability του και το υπέροχο soundtrack του, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό review μας. Η Eldtrich Edition του Sundered έρχεται να προσθέσει επιπλέον περιεχόμενο στο roguelike Metroidvania της Καναδικής εταιρείας ανάπτυξης. Πιο συγκεκριμένα η έκδοση αυτή προσθέτει ένα νέο local co-op mode για 2-4 παίκτες, αλλά και ένα νέο quest chain, το οποίο θα σας φέρει αντιμέτωπους με το Magnate of the Gong boss. Αυτός είναι ο δεύτερος κατά σειρά τίτλος της εταιρείας που μεταφέρεται στο Nintendo Switch, καθώς τον Απρίλιο είχαμε δει το Jotun: Valhalla Edition, το οποίο και είχαμε βαθμολογήσει με 7.5 στο review μας.

O Will Dubé, πρόεδρος της Thunder Lotus Games, προέβη στις εξής δηλώσεις σχετικά με την κυκλοφορία του Sundered: Eldtritch Edition: “Θέλαμε να προσθέσουμε κάτι special για να συνοδεύσουμε το λανσάρισμα του Sundered στις νέες κονσόλες. Επιπροσθέτως, εδώ και καιρό σχεδιάζαμε να προσθέσουμε κάποιο multiplayer mode στις δημιουργίες μας. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον τρόπο με τον οποίο ενσωματώθηκε το local co-op στην Eldritch Edition και πιστεύουμε ότι αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους το Sundered να επιστρέψουν σε αυτό.”

Κλείνοντας, αξίζει να σημειώσουμε ότι όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους την PC ή την PS4 έκδοση του Sundered θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο περιεχόμενο της Eldritch Edition χωρίς να δαπανήσουν επιπλέον χρήματα, αφού το local co-op και το νέο quest line θα προστεθούν μέσω ενός δωρεάν update. To Sundered διατίθεται αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή στην τιμή των 19.99 ευρώ σε όλα τα format κυκλοφορίας του.

IGN GreeceH GameStop έχασε αρκετά εκατομμύρια το τρίτο τρίμηνοNintendo Switch: Η πιο καλοπουλημένη κονσόλα της Nintendo για το Thanksgiving WeekendΑφιέρωμα: Πέντε χρόνια PS4

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα