To PlayStation Classic θα υποστηρίζει φορτιστές USB μα όχι άλλα αξεσουάρ PS

"Μάνα, που έχουμε τον παλιό φορτιστή;"

Με την ανακοίνωση του PlayStation Classic ήρθε και η είδηση πως το σύστημα θα περιλαμβάνει 20 τίτλους του πρώτου PS. Μαζί και τα περιεχόμενα της συσκευασίας, από τα οποία έλλειπε μια παροχή ρεύματος.

Μια από τις ερωτήσεις, λοιπόν, ήταν πως θα τροφοδοτείται το σύστημα. Η πεπατημένη χρήση ενός φορτιστή USB για smartphones φαίνεται μονόδρομος, μιας και στη συσκευασία αναφέρεται πως ο USB

αντάπτορας θα πωλείται χωριστά. Εκπρόσωπος της PlayStation σχολίασε μέσω email στο IGN πως πολλές ευρέως διαδεδομένες λύσεις παροχής ενέργειας θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

"Το PlayStation Classic μπορεί να τροφοδοτηθεί με οποιοδήποτε φορτιστή USB σε πρίζα με προδιαγραφές 5V/1.0A, όπως αυτοί που πωλούνται μαζί με τα smartphones", είπε συγκεκριμένα ο εκπρόσωπος.

Δεν είναι η πρώτη φορά που λανσάρεται κονσόλα χωρίς αντάπτορα - μην ξεχνάμε τα NES και SNES Classic όπως και τα New Nintendo 3DS και N3DSXL.

Το PS Classic θα εσωκλείει στη συσκευασία του δύο χειριστήρια, χωρίς αναλογικούς μοχλούς ή DualShock σχεδιασμό. Όπως δηλαδή τα πρώτα χειριστήρια που κυκλοφόρησαν για τον "παππού" PlayStation.

Στην ερώτηση για το αν μπορούμε να συνδέσουμε άλλα USB περιφερειακά, όπως το DualShock 4, απάντησε "Τα περιφερειακά των άλλων PlayStation, μαζί και του κλασσικού, δεν υποστηρίζονται από το Classic, το οποίο σχεδιάστηκε για να λειτουργεί με τα συμπεριλαμβανόμενα χειριστήρια."

Συμπεραίνουμε πως τίτλοι που είχαν ως προϋπόθεση τους αναλογικούς μοχλούς, όπως το Ape Escape, δε θα βρίσκονται στη λίστα με τους 20 τίτλους του PlayStation Classic.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Πάνος είναι συντάκτης του IGN Greece, ζυθοποιός και φανατικός της λογοτεχνίας τρόμου. Βρείτε τον στο Facebook ή στην τοπική σας pub.

IGN GreeceCall of Duty: Black Ops 4 Zombies IX Music VideoΧωρίς online και λήψη παιχνιδιών το PlayStation ClassicLife is Strange 2 Launch Trailer [PEGI]

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα