To Borderlands 3 ίσως δεν μας φέρει νέους Vault Hunters με DLC

Νέοι DLC χαρακτήρες δεν είναι στα σκαριά.

O CEO της Gearbox, Randy Pitchford, είπε ότι ίσως δεν δούμε νέους Vault Hunters στο Borderlands 3 ως DLC.

Η απάντηση αυτή δόθηκε σε έναν παίκτη ο οποίος έκανε σχετική ερώτηση στο Twitter. Ο Pitchford, συγκεκριμένα, είπε: "Αισθάνομαι ότι θα ήταν καλύτερα

για εμάς να αφιερώσουμε το χρόνο μας στο να επεκτείνουμε τις δυνατότητες των ήδη υπαρχόντων vault hunters παρά να δημιουργήσουμε καινούργιους από την αρχή."

Πρόσθεσε επίσης ότι "Τα δεδομένα φαίνεται να επιβεβαιώνουν την άποψη αυτή". Τα δεδομένα αυτά πηγάζουν από το Borderlands 2 και το Pre-Sequel, τα οποία έφεραν καινούργιους playable χαρακτήρες με DLC. Ο ίδιος μάλιστα είπε επίσης ότι "Η ανάλυση μου δείχνει ότι η πλειοψηφία των παικτών θα ήταν περισσότερο ευχαριστημένοι εμβαθύνοντας στους ήδη υπάρχοντες ήρωες".

Για τους ήρωες αυτούς, έχουμε φυσικά περισσότερες πληροφορίες, αφού η GearBox κυκλοφόρησε νέο gameplay video με όλα τα νέα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού. Όλα αυτά βέβαια λίγο μετά τις πρώτες διαρροές του παιχνιδιού.

Το Borderlands 2 μας σύστησε τους Gaige the Mechromancer και Krieg the Psycho ενώ το Pre-Sequel έκανε, εντάξει στο περίπου, playable τον Handsome Jack. Αν και οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες είχαν ιδιαίτερη απήχηση, φαίνεται ότι το σχέδιο, τουλάχιστον προς το παρόν, είναι να επικεντρωθούν στους Amara, Zane, Fl4k, και Moze. Οφείλουμε πάντως να παραδεχθούμε ότι η ιδέα να επεκταθούν τα skill trees τους είναι ενδιαφέρουσα.

Φεύγοντας μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα 50 σημαντικότερα πράγματα που μάθαμε για το παιχνίδι.

IGN Greece Υπάρχει ιδέα και για εναλλακτικό εξώφυλλο Borderlands 3 50 πράγματα που μάθαμε για το Borderlands 3 To Borderlands 3 θα έχει Fast Travel κι ένα σωρό από Easter Eggs

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα