"The Walking Dead" και "Stranger Things" πρώτα στις προτιμήσεις των θεατών

Ποιος θα το περίμενε;

Τα "Stranger Things" και "The Walking Dead" κατέκτησαν τις προτιμήσεις των τηλεθεατών για το έτος 2018.

Σύμφωνα με το Deadline, το Parrot Analytics, το παγκόσμιο σύστημα μέτρησης των προτιμήσεων των τηλεθεατών σε πάνω από 100 αγορές παγκοσμίως και σε όλες τις πλατφόρμες, ήταν αυτό που ανακήρυξε τους δύο μεγάλους νικητές.

Η Τελετή απονομής των βραβείων Global TV Demand πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του συνεδρίου NATPE στο Μαϊάμι.

Το "The Walking Dead" του AMC θεωρείται η σειρά με τη μεγαλύτερη ζήτηση παγκοσμίως, ενώ το "Stranger Things" του Netflix, η σειρά επιστημονικής φαντασίας με τη μεγαλύτερη ζήτηση στον κόσμο.

Η 3η σεζόν "Stranger Things", θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, λιγότερα από αυτά της 2ης. Θα λαμβάνει χώρα το καλοκαίρι του 1985 και θα φέρει νέες τοποθεσίες, όπως το εμπορικό κέντρο Starcourt και νέα πρόσωπα, μεταξύ άλλων την Maya Hawke, Priah Ferguson και την Francesca Reale.

Το κύριο cast της σειράς θα επιστρέψει και πάλι: Millie Bobby Brown (Eleven), Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Jim), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Cara Buono (Karen), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve), Dacre Montgomery (Billy) και Sadie Sink (Max). Αλλά δεν είναι όλες οι επιστροφές ανθρώπινες.

Οι πρώτες λεπτομέρειες της νέας σεζόν θα μας φέρουν αναμνήσεις και θα ακολουθήσει μια πολύ διαφορετική πορεία σε σχέση με τους δύο προηγούμενους.

H 3ης σεζόν του "Stranger Things" θα έρθει στις 4 Ιουλίου 2019, ενώ το το δεύτερο μισό της 9ης σεζόν "The Walking Dead" θα επιστρέψει στις 10 Φεβρουαρίου.

IGN GreeceΜε ημερομηνία κυκλοφορίας για το "Stranger Things" κάνει το ποδαρικό του το NetflixΤο "Stranger Things" εύχεται καλές γιορτές με νέο βίντεοΓια νέες περιπέτειες μας ετοιμάζουν οι τίτλοι της 3ης σεζόν του "Stranger Things"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα