The Last of Us Part 2: Η Ellie θα έχει NPC Companion

Θα είναι ο Joel;

Το The Last of Us: Part 2 θα είναι ένας φόρος τιμής για την Ellie και η Naughty Dog μας έχει αποκαλύψει ότι ίσως να είναι ο μόνος playable χαρακτήρας. Αλλά σε μια νέα συνέντευξη, ο Αντιπρόεδρος της Naughty Dog, Neil Druckmann, αποκάλυψε ότι δεν θα είναι μόνη της στο ταξίδι.

"Λοιπόν, η Ellie ήταν NPC, αλλά είναι ο πρωταγωνιστής

αυτής της ιστορίας, οπότε ο παίκτης ελέγχει την Ellie. Είναι ασφαλές να πούμε, με το παιχνίδι που κάναμε στο παρελθόν, ότι θα υπάρξει κάποιο NPC μαζί σου ακόμα κι αν δεν το παρουσιάζουμε [το NPC] σε αυτό το demo", δήλωσε ο Druckmann στο Buzzfeed.

"Και η γενική μας προσέγγιση είναι να πούμε, πάλι, 'πώς τους αντιμετωπίζουμε ως ανθρώπους; Πώς τους κάνουμε να συμπεριφέρονται ειλικρινά όπως αυτοί οι άνθρωποι; Πώς τους δίνουμε ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά ώστε να μπορούν να πλοηγηθούν στον κόσμο, να κάνουν σοβαρές ενέργειες , και να σας εκπλήξουν με τον τρόπο που το κάνουν οι άνθρωποι;'"

Στο πρωτότυπο του 2013, οι παίκτες έλεγχαν τον πατέρα της, Joel, για μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, με την Ellie να δουλεύει ως σύντροφος NPC. Για ένα εκτεταμένο τμήμα, ωστόσο, οι ρόλοι αντιστρέφονται με την Ellie να γίνεται ο playable χαρακτήρας και ο Joel το NPC. Λέτε τώρα να αντιστραφούν οι ρόλοι και ο Joel να ταξιδέψει με την κόρη του σε νέες περιπέτειες.

Το The Last of Us Part II είναι αποκλειστικότητα του PlayStation 4 και θα κυκλοφορήσει σε άγνωστη για την ώρα ημερομηνία.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceE3 2018: To The Last of Us Part 2 συνεχίζει να τιμά την EllieTo Last of Us ξεπέρασε τις 17 εκατομμύρια πωλήσειςE3 2018: Η Sony ανακοινώνει ημερομηνία παρουσίασης και λεπτομέρειες

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα