Superleague: Κόντρα ομάδων… έδρας στην Αρκαδία

Στην Τρίπολη ανοίγει η αυλαία της αγωνιστικής στην Superleague με τους Αστέρα και Ατρόμητο να έχουν πλέον μοναδικό κίνητρο το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο φινάλε της σεζόν. Με δεδομένο ότι θα αγωνιστούν στα play out ετοιμάζουν τη διαδικασία των αγώνων τόσο για την τελική θέση της κατάταξης όσο και για την προετοιμασία της επόμενης περιόδου.

Οι Αρκάδες έχουν απόσταση από την ζώνη του υποβιβασμού και είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες

στο πρωτάθλημα (12). Σημαντικό για την εφετινή τους πορεία είναι το γεγονός ότι διατήρησαν σε υψηλό επίπεδο την αγωνιστική εικόνα στην έδρα τους, κάτι που τους έδωσε τη δυνατότητα να αποφύγουν τις περιπέτειες στο τέλος της σεζόν. Κάτι που δεν θα ήταν παράλογο για μια ομάδα με 4 νίκες στο πρωτάθλημα…

Όπως ο Αστέρας, έτσι και ο Ατρόμητος, ποντάρει εφέτος πολλά στην εντός έδρας συγκομιδή βαθμών αφού μακριά από το Περιστέρι δεν έχει την ίδια συνέπεια. Για την ομάδα του Κόλμαν θα είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μετά την ήττα από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ ο Αστέρας γνώρισε ήττα την προηγούμενη εβδομάδα από την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, αποτέλεσμα που διέκοψε το μεγαλύτερο εφετινό αήττητο σερί του με τρεις ισοπαλίες και μία νίκη.

Ο Αστέρας έχει την 2η καλύτερη εντός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις 7 τέρματα παθητικό στην Αρκαδία και απέναντι του θα βρει τον Ατρόμητο που χαρακτηρίζεται ομάδα δευτέρου ημιχρόνου σκοράροντας τα διπλάσια τέρματα (16) το 2ο μέρος των αναμετρήσεων σε σχέση με εκείνα στο πρώτο (8)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Superleague, Κόντρα …, Αρκαδία,Superleague, kontra …, arkadia