Superleague: Κέρδη και ζημίες…

Στη γενική εικόνα παρατηρείται αστάθεια αποτελεσμάτων και σε πολλές περιπτώσεις απώλειες βαθμών σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια. Κάποιες ομάδες κάνουν… διορθώσεις σε ντέρμπι, άλλες πάλι όχι, οπότε βγάζουν αρνητικό πρόσημο στην συγκομιδή βαθμών μέχρι στιγμής απέναντι σε ομάδες που βρήκαν στο διάβα τους και πέρυσι.

Ας δούμε αναλυτικά τι έχουν κάνει οι 5 ισχυροί του ελληνικού πρωταθλήματος στο εφετινό πρωτάθλημα, απέναντι σε αντιπάλους με τους οποίους είχαν αναμετρηθεί και την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Δίπλα στο όνομα των ομάδων είναι η διαφορά βαθμών (θετική ή αρνητική) όπως προκύπτει

από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα τους.

Τα μεγαλύτερα κέρδη μέχρι στιγμής έχει ο ΠΑΟΚ, ενώ τις μεγαλύτερες απώλειες ο Παναθηναϊκός.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (-2)

Ατρόμητο -2

Λαμία 0

Απόλλων 0

Αστέρας 0

Παναθηναϊκός -2

ΠΑΣ Γιάννενα +2

ΠΑΟΚ 0

Παναιτωλικός 0

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ίδια αποτελέσματα απέναντι σε 5 ομάδες, απώλεια τεσσάρων βαθμών (εντός έδρας) απέναντι σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό τους οποίους νίκησαν πέρυσι, ενώ κέρδισαν 2 περισσότερους βαθμούς στα Γιάννενα όπου πέρυσι είχαν μείνει σε ισοπαλία. Επίσης έχουν αγωνιστεί (και νικήσει) απέναντι στον Ιωνικό που πέρυσι δε βρισκόταν στην κατηγορία.

ΑΕΚ (0)

ΟΦΗ -2

Λαμία 0

ΠΑΟΚ -2

Παναιτωλικός 0

Ατρόμητος 0

Βόλος +3

Άρης +3

Απόλλων -2

Η ΑΕΚ νίκησε σε δύο από τα παιχνίδια που είχε χάσει πέρυσι, όμως είχε και απώλειες σε δύο παιχνίδια που δέχθηκε ανατροπή στο σκορ.

ΠΑΟΚ (+5)

ΠΑΣ Γιάννενα -3

Αστέρας +3

Παναιτωλικός 0

ΑΕΚ +2

ΟΦΗ 0

Βόλος -2

Ολυμπιακός 0

Απόλλων +2

Παναθηναϊκός +3

Ο «δικέφαλος» έχει κέρδος 5 βαθμών σε σχέση με περυσινά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα κόντρα στις ομάδες που έχει ήδη βρει απέναντι του.

ΑΡΗΣ (+3)

ΟΦΗ -2

Παναθηναϊκό +3

Ατρόμητο +2

Απόλλων -2

Λαμία +3

Παναιτωλικός +2

ΑΕΚ -3

Βόλος 0

Ο Άρης είχε διαφορετικά αποτελέσματα απέναντι σε 7 από τις 8 ομάδες που βρήκε απέναντι του και αντιμετώπισε και την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (-9)

Απόλλων 0

ΠΑΣ Γιάννενα 0

Άρης -3

Βόλος -2

Ολυμπιακός +1

Αστέρας 0

ΟΦΗ -2

ΠΑΟΚ -3

Ο Παναθηναϊκός έχει 9 βαθμούς λιγότερους σε σχέση με τα αποτελέσματα του περυσινού πρωταθλήματος απέναντι σε ομάδες που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα