Super League 2: Ήττα για τον Πανσερραϊκό, πολλά γκολ στον Β’ Όμιλο

Ήττα για τον Πανσερραϊκό που δίνει τα τελευταία του ματς στην Super League 2 και περιμένει την άνοδό του στην πρώτη κατηγορία, πολλά γκολ στις αναμετρήσεις των δύο ομίλων.

Τα αποτελέσματα του Α’ Ομίλου:

Ηρακλής Λάρισας – Πανσερραϊκός 2-0

Ο Ηρακλής Λάρισας αφού πρώτα συνεχάρη την ομάδα των Σερρών για την άνοδό της στην Super League,

πήρε και το τρίποντο επικρατώντας με 2-0 χάρη στα τέρματα των Χατζή και Κάσας.

Νίκη Βόλου – Αλμωπός Αριδαίας 0-0

Στο άδειο Πανθεσσαλικό, λόγω της τιμωρίας που δέχθηκε η Νίκη Βόλου για τα επεισόδια με την ΑΕΛ, το παιχνίδι έληξε χωρίς σκορ με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να ξεπεράσουν τον ΠΑΟΚ στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναγέννηση Καρδίτσας – Μακεδονικός 2-1

Νίκη για την ΑΣΑ κόντρα στον Μακεδονικό. Οι Καρδιτσιώτες πήραν το προβάδισμα στο 57ο λεπτό με τον Σταμόπουλο, οι φιλοξενούμενοι πήραν έφεραν την αναμέτρηση στα ίσια χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσουκάνη. Το buzzer-beater έβαλε ο Σκόνδρας στο 94ο λεπτό του αγώνα.

Τα αποτελέσματα του Β’ Ομίλου:

ΠΑΟ Ρουφ- Ηλιούπολη 2-2

Πολλά γκολ στο ματς αυτό με την Ηλιούπολη να βρίσκει απαντήσεις. Το σκορ για τους γηπεδούχους άνοιξε ο Μκρτσιάν με πέναλτι, ο Μπαστακός έκανε το 1-1. Ο Φράγκος έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον ΠΑΟ με γκολ στο 58′, αλλά ο Βάρκας απάντησε με τέρμα στο 71ο λεπτό.

ΟΦΙ – Επισκοπή 2-0

Ακόμη μία ήττα για την κρητική ομάδα που παραμένει στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, τα γκολ του ματς πέτυχαν οι Μπλανκ και Μίλερ.

Προοδευτική – Καλαμάτα 1-2

Νίκη για την Καλαμάτα, η οποία πήρε κεφάλι στο ματς με γκολ του Αρναρέλλη. Το 2-0 έκανε ο Ρόβας στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, με τον Καπνίδη να μειώνει για την Πρόο.

Keywords
Τυχαία Θέματα