Super League 1: Ντέρμπι “Δικεφάλων” στην Τούμπα

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη δεύτερη θέση με 59 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πέμπτη θέση με 51 βαθμούς. Η Ένωση έχει την προϊστορία με το μέρος της, καθώς μετράει 60 νίκες, στις προηγούμενες αναμετρήσεις. Ο ΠΑΟΚ έχει 41 νίκες, ενώ 38 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στη Θεσσαλονίκη, οι “ασπρόμαυροι” έχουν 32 νίκες, οι “κιτρινόμαυροι” 14 και 23 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Στις 17:00, ο Ολυμπιακός

θα υποδεχτεί στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης” τον ΠΑΣ Γιάννινα.Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με 70 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην έκτη θέση με 43 βαθμούς. Οι “ερυθρόλευκοι” κυριαρχούν στην προϊστορία των δυο ομάδων, καθώς μετρούν 34 νίκες, έναντι επτά της ομάδας των Ιωαννίνων. Επίσης, δώδεκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, οι νίκες είναι ο 22 υπέρ των Πειραιωτών σε 26 ματς. Οι Γιαννιώτες έχουν αποσπάσει τέσσερις ισοπαλίες.

Τέλος, στις 19:00, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει στο γήπεδο “Απ. Νικολαΐδης” τον Άρη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 51 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με 53 βαθμούς. Το “τριφύλλι” μετράει 66 νίκες στις προηγούμενες αναμετρήσεις των δυο ομάδων, με τον Άρη να έχει 26 νίκες. Επίσης, 29 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Επί αθηναϊκού εδάφους, οι “πράσινοι” έχουν 44 νίκες, οι “κίτρινοι” έξι, ενώ δέκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Κυριακή 1 Μαΐου

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (17:00 Novasports Prime)
Παναθηναϊκός-Άρης (19:00)
ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (21:00 Novasports Prime)

Keywords
Τυχαία Θέματα