Stoiximan Basket League: Πολυτιμότερος ο Πίτερς (pic)

Ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε 25 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και δυο ασίστ σε 27:34 λεπτά συμμετοχής, στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αμαρουσίου, στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Πίτερς κατέκτησε το συγκεκριμένο βραβείο, κατά τη θητεία του στην Ελλάδα.

Η

ενημέρωση της λίγκας: «Για πρώτη φορά στους 13 μήνες που αγωνίζεται στην Stoiximan Basket League ο Άλεκ Πίτερς αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week.

Ο 28χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ του Ολυμπιακού στην εκτός έδρας νίκη της ομάδας του επί του Αμαρουσίου για την 7η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 32ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος συγκέντρωσε 30 βαθμούς στο ranking, επίδοση που ήταν η καλύτερη μεταξύ των παικτών που αγωνίστηκαν στα ματς της Stoiximan Basket League του προηγούμενου τριημέρου.

Ο Πίτερς πέτυχε 25 πόντους με 4/4 βολές, 3/6 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 8 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 4 κερδισμένα φάουλ, 2 φάουλ εναντίον, 2 κλεψίματα και 2 λάθη σε 27’ και 34’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας».

Το σχετικό ποστάρισμα της λίγκας:

Για πρώτη φορά στους 13 μήνες που αγωνίζεται στην Stoiximan Basket League ο Άλεκ Πίτερς αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week.#StoiximanBasketLeague #Stoiximan #BasketLeague

https://t.co/6j5k4DSWNt pic.twitter.com/9omsulygK9

ΕΣΑΚΕ (@esakegr) November 21, 2023
Keywords
Τυχαία Θέματα