Serie A:Ο Γκόμες, ο Έρικσεν και το «ritiro» της Νάπολι

Serie A:Ο Γκόμες, ο Έρικσεν και το «ritiro» της ΝάπολιmkatsafaΔευ, 12/21/2020 - 14:44

H εφετινή Serie A, έχει μεγάλο ανταγωνισμό, τόσο στην κορυφή, όσο και στην ουρά της βαθμολογίας. Εμείς θα επικεντρωθούμε σε τρία γεγονότα αυτής της αγωνιστικής, που προκάλεσαν εντύπωση.
ΑΡΝΗΘΗΚΕ Ο ΓΚΑΣΠΕΡΙΝΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΣ
Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, αρνήθηκε να συζητήσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον

αρχηγό της ομάδας, Αλεχάντρο Γκόμες, ο οποίος δεν βρισκόταν ούτε στον πάγκο στον αγώνα της Serie A την Κυριακή εναντίον της Ρόμα. «Πήραμε ισοπαλία με τη Γιουβέντους, νικήσαμε την Άγιαξ στο Άμστερνταμ, νικήσαμε την Ρόμα και όμως μιλάτε μόνο γι 'αυτό», δήλωσε ο Γκασπερίνι μετά από τη νίκη με ανατροπή επί των «τζιαλορόσι». «Αρκετά! Αξίζει να μιλήσουμε για τα κατορθώματα της ομάδας και θέλουμε να δείχνουμε σεβασμό στους παίκτες που βγαίνουν στο γήπεδο και παίρνουν τα αποτελέσματα».

ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ «ΑΣΠΡΗ» ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΙΛΑΝΟ Ο ΕΡΙΚΣΕΝ!
 Ο μέσος της Ίντερ, Κρίστιαν Έρικσεν, είχε ένα άλλο απογοητευτικό απόγευμα με την ομάδα του στη νίκη 2-1 επί της Σπέτσια. Ο Δανός πέρασε το μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου με προθέρμανση, αλλά, στο τέλος δεν χρησιμοποιήθηκε από τον προπονητή του Αντόνιο Κόντε. Έχει ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, μόνο σε έναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες ου πρωταθλήματος και δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου στα δύο τελευταία.

ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΑΠΟΛΙ ΦΕΡΝΟΥΝ «RITIRO»
H δεύτερη συνεχόμενη ήττα της Νάπολι στο πρωτάθλημα, φέρνει το περίφημο «ritiro», φαινόμενο συνηθισμένο στην Ιταλία, όπου οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώνονται σε ένα ξενοδοχείο ή σε ένα προπονητικό κέντρο για αρκετές ημέρες πριν και μετά από τους αγώνες. Σε αυτό το διάστημα δεν επιτρέπεται να φύγουν από τον χώρο και αναλώνονται μόνο σε προπόνηση και συναναστροφή με τους συμπαίκτες τους.
Το «ritiro», που χρονολογείται από τη δεκαετία του 1970, είναι μια τυπική απάντηση στις κακές επιδόσεις των ιταλικών ομάδων, αν και οι επικριτές λένε ότι είναι ξεπερασμένο και κάνει τους υψηλά αμειβόμενους επαγγελματίες παίκτες να μοιάζουν με παιδιά σχολικής ηλικίας που επιδεικνύουν άσχημη συμπεριφορά.

 

The club can confirm that, following Monday afternoon's training session, the squad will stay together as part of a training camp lasting until the Torino match.

Keywords
Τυχαία Θέματα