Serie A: Χαλαρή η Λάτσιο, «γκέλα» για την πρωτοπόρο Νάπολι

Λάτσιο-Σαλερνιτάνα 3-0

«Περίπατος» για την Λάτσιο στο «Ολίμπικο» κόντρα στην προτελευταία του βαθμολογικού πίνακα, Σαλερνιτάνα. Ο Ιμόμπιλε στο 31ο λεπτό, ο Πέδρο πέντε λεπτά αργότερα και ο Λουίς Αλμπέρτο στο 69′ τα γκολ για την ομάδα του Μαουρίσιο Σάρι. Η Λάτσιο έφτασε έτσι τους 21 βαθμούς μετά το πέρας 12 αγωνιστικών και ανέβηκε στην 5η θέση.

Νάπολι-Βερόνα 1-1

Η Βερόνα άντεξε στο «Stadio Diego Armando Maradona» και απέσπασε μία πολύτιμη ισοπαλία από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η ομάδα του Κροάτη προπονητή, Τούντορ βρήκε πρώτη τον δρόμο για τα δίχτυα χάρη στον Τζιοβάνι Σιμεόνε στο 13ο λεπτό. Το 0-1 όμως δεν έμεινε για πολύ. Μόλις στο 18′ ο Φάμπιαν Ρουίζ τροφοδότησε τον Τζιοβάνι Ντι Λορέντζο και εκείνος σκόραρε. Η ομάδα του Σπαλέτι έφτιαξε πολλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο αλλά γκολ δεν βρήκε και η ισοπαλία έμεινε μέχρι το φινάλε παρά τις δύο αποβολές της Βερόνα στα τελευταία λεπτά. Συγκεκριμένα, οι Μπέσα και Κάλινιτς αποβλήθηκαν με δεύτερες κίτρινες κάρτες. Απώλεια βαθμών για τους Ναπολιτάνους, οι οποίοι ενδέχεται να πέσουν από την κορυφή αν η Μίλαν κερδίσει την Ίντερ στο ντέρμπι (07/11, 21:45).

Η Νάπολι φόρεσε επετειακή εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι, αφιερωμένη στον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, όπως άλλωστε είχε γνωστοποιήσει καιρό ότι θα κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα