San Diego Open: Ήττα και εκτός ημιτελικών η Σάκκαρη

Η Ελληνίδα τενίστρια παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και παρότι έφτασε την πρόκριση στο tie break, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας και να περάσει στα ημιτελικά του τουρνουά.

Η Σάκκαρη πλήρωσε ακριβά τα αβίαστα λάθη της και το κακό πρώτο σερβίς, ειδικά στο πρώτο σετ, το οποίο απώλεσε με 6-4. Στο δεύτερο σετ, πάντως, η αντίδραση της ήταν… εκκωφαντική.

Παρότι δεν βελτίωσε το πρώτο σερβίς της, εκμεταλλεύτηκε κάθε λάθος της αντιπάλου της, κερδίζοντάς το σετ χωρίς να χάσει game!

Στο τρίτο σετ μπορεί η Έμμα Ναβάρο να έκανε break αρκετά νωρίς για να προηγηθεί με 3-2, όμως η αντίδραση της Σάκκαρη ήταν ακαριαία, παίρνοντας πίσω το σερβίς της (3-3). Από εκεί και πέρα, οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους σχετικά άνετα και η πρόκριση οδηγήθηκε στο tie break.

Εκεί, η Αμερικανίδα παρουσιάστηκε πιο έτοιμη, έκανε δύο μίνι break και προηγήθηκε με 4-0. Η Σάκκαρη έδειξε σημάδια αντίδρασης και μείωσε σε 5-4, όμως δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση, με την Ναβάρο να παίρνει το σετ και την πρόκριση με 7-4.

Keywords
Τυχαία Θέματα