SL2: Με το δεξί η Ρόδος, ισοπαλία στις Σέρρες

Πανσερραϊκός – Ολυμπιακός Βόλου 2-2

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το πρώτο παιχνίδι του Πανσερραϊκού και του Ολυμπιακού Βόλου. Οι δύο ομάδες παρουσίασαν γκολ και θέαμα στους θεατές με το παιχνίδι να τελείωνει στο 2-2.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 24′ με τον Κανίς, ύστερα από σέντρα – σουτ. Τρία λεπτά ο Πανσερραϊκός έφτασε κοντά στο 2-0 με

τον Μαρκιόνι. Ο ποδοσφαιριστής του Σαραγόσα εκτέλεσε το φάουλ και η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι.

Ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε στο 31′ με τον Κουντουριώτη να πλασάρει τον Καβουσάκη για το 1-1. Λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου οι “ερυθρόλευκοι” πήραν το προβάδισμα με τον Μπάτροβιτς στο 44′.

Το βαθμό της ισοπαλίας έδωσε στα “λιοντάρια” ο Κανίς στο 61′ με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Τόσο ο Πανσερραϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

Πανσερραϊκός (Σαραγόσα): Καβουσάκης, Ζέρης, Γιανναράκης, Κουκόλης (40’ λ.τρ. Δημητρίου), Πίντο, Μαρκιόνι (80’ Καραμπέρης), Κρητικός (68’ Τσιμίκας), Ανάκογλου, Φουάσης (46’ Θεοδωρίδης), Κανίς, Κόντσι (68’ Μέσι)

Ολυμπιακός Βόλου (Βαζάκας): Ξενοδόχοφ, Γραικός, Να’α, Παπακώστας, Φιλίποβιτς, Κόλα, Σκοπελίτης (90’+1’ Ντουάρτε), Μπάτροβιτς (90+1’ Αμπουμπακάρι), Βερνάρδος, Κουντουριώτης (66’ Χατζηπιρπιρίδης), Σιαφά (80’ Εντονγκά).

Ρόδος – Εργοτέλης 1-0

Η Ρόδος επικράτησε με 1-0 επί του Εργοτέλη για την 1η αγωνιστική της Super League 2.

Τα “ελάφια” πήραν γρήγορο προβάδισμα μόλις στο 7ο λεπτό με κεφαλιά του Μακρυδημήτρη. Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε τα αμυντικά λάθη των Κρητικών και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Η ομάδα του Μπαδήμα ανέβασε στροφές και δημιούργησε δύο κλασίκες ευκαιρίες με τους Μπουρσέλη στο 16′ και δύο λεπτά αργότερα με τον Κόλα.

ΠΗΓΗ: In Time Sports

Στο 24′ ο Αδαμάκης έπιασε την κεφαλιά και υποχρέωσε τον Τσέλιο σε εντυπωσιακή απόκρουση.Η ομάδα πό την Κρήτη δημιούργησε αρκετές φάσεις και στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά στάθηκε άτυχη καθώς δεν πέτυχε τα δίχτυα του Ηλιάδη.

Η Ρόδος πήρε το πρώτο τρίποντο στο ντεμπούτο του πρωταθλήματος, αντίθετα ο Εργοτέλης παραμένει στους μηδέν βαθμούς.

Ρόδος (Αντωνίου): Ηλιάδης, Καραγεώργης, Νικολόπουλος, Μακρυδημήτρης, Εντιαγέ, Μαρτσάκης (86’ Σάαντο), Καψάλης, Μίγγος, Παπάζογλου (69’ Μαρκόφσκι), Βουργουτζής (61’ Σταματελόπουλος), Αδαμάκης (86’ Σουλάι).

Εργοτέλης (Μπαδήμας): Τσέλιος, Κατσούρι (63’ Κοκκίνης), Ποζατζίδης, Σαρρής, Κόλα, Πέϊος, Βουτσάς (83’ Abdallah), Μπουτσάκης (83’ Hossam), Μπουρσέλης, Κωστανάσιος (70’ Κόνραντ), Κούατενγκ

Keywords
Τυχαία Θέματα