SDCC 2018: Πανικό θα προκαλέσει ο Lobo στο "Krypton" και δεν θα είναι ο μόνος

Πολλές συμφορές προβλέπονται για τον πλανήτη του Superman.

Μέσα από το πάνελ του Syfy για το SDCC ξεπήδησαν αρκετές πληροφορίες για την επόμενη σεζόν του Krypton, και περιλαμβάνουν απροσδόκητες εξελίξεις. Ο κακόφημος vilain της DC, Lobo, ετοιμάζεται να προκαλέσει πανικό στον "Krypton" για την επόμενη σεζόν.

Η παρουσία του Lobo ως του επόμενου βασικού

αντιπάλου στο "Krypton" ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια του πάνελ του Syfy στο SDCC. Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, το όνομα του ηθοποιού που θα υποδυθεί τον αιμοδιψή εξωγήινο, ή εξω-κρυπτονιανό, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Η δεύτερη σεζόν του "Krypton" θα κάνει το ντεμπούτο της το 2019 και θα αφορά τις επιπτώσεις των γεγονότων της πρώτης, μερικούς μήνες μετά, ενώ θα επαναπροσδιοριστούν μερικά στοιχεία, λόγω της εισόδου του νέου showrunner, Cameron Welsh, στη σειρά.

Ο Lobo δεν θα είναι ο μοναδικός που θα διαταράξει την ειρήνη του πλανήτη Krypton. Παρά το μέγεθος των τραγικών εξελίξεων που έχουν προηγηθεί, οι κάτοικοι του πλανήτη δεν θα προλάβουν να ξεπεράσουν τη συμφορά αφού ο Brainiac (Blake Ritchon) πρόκειται να επιστρέψει στη σειρά. Και το κακό συνεχίζεται. Ο Doomsday σκοπεύει να απελευθερώσει την ολοκληρωτική του δύναμη, όπως μας προϊδέασε ο Welsh. Οι δύο villains θα επεκταθούν μαζί με τη σειρά πέρα του Kandor σε άλλους πλανήτες του υπόλοιπου σύμπαντος. Ο πλανήτης που γεννήθηκε ο Brainiac, Colu, και οι άνθρωποι του Adam Strange (Shaun Sipos) θα γνωρίσουν τη μεγάλη απειλή και τον τρόμο που θα προκαλέσει το άσβεστο μίσος τους. Ο Welsh ήταν ξεκάθαρος σχετικά με την πιθανότητα να δούμε την ιστορία προέλευσης του Brainiac. " Θα πάμε στον Colu στη δεύτερη σεζόν".

Τα ευτυχή νέα για τους κάτοικους του Krypton θα είναι η εμφάνιση των Nightwing, του οποίου το όνομα αποτέλεσε έμπνευση για τη νέα ταυτότητα του Dick Grayson στα κόμικ, και Flamebird, το δίδυμο θεών που προστατεύει τον πλανήτη, πιθανών ως alter ego των Adam Strange και Hawkwoman. Ο ρόλος τους, ωστόσο, φαίνεται προς το παρόν πως δεν θα είναι αρκετά μεγάλος.

Περισσότερα στοιχεία δόθηκαν σχετικά με την υπόθεση της 2ης σεζόν. Ο Whelsh δήλωσε σχετικά πως, " Ο Krypton στον οποίο θα επανέλθουμε με τη 2η σεζόν θα είναι αρκετά διαφορετικός". Συμπλήρωσε, επιπλέον, για τον Zod πως " πλέον έχει συγκεντρώσει γνώσεις για το μέλλον και αυτό τροφοδοτεί τις ενέργειες του στο παρόν".

Η ιστορία θα παρουσιαστεί με ακόμα ένα χρονικό άλμα, μετά από αυτό του φινάλε του πρώτου κύκλου. Σύμφωνα με τον showrunner, όταν επιστρέψει το "Krypton" θα δούμε τις εξελίξεις τέσσερις με πέντε μήνες μετά, όπου ο Seg παραμένει παγιδευμένος στο Phantom Zone και η απουσία του προκαλεί σημαντικές αλλαγές στο τοπίο.

Μερικές αλλαγές περιμένουμε να δούμε και στον χαρακτήρα της Nyssa, σύμφωνα με την Wallis Day που την ενσαρκώνει, μετά από την ανακάλυψη ότι είναι απλώς ο κλώνος της Nyssa Vex και ότι υπάρχουν πολλοί ακόμα σαν κι αυτήν. Επιπλέον, στην επόμενη σεζόν οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν τι συμβαίνει μέσα στο Phantom Zone, όπως και περισσότερα στοιχεία για τους ανθρώπους στη ζωή του Adam Strange.

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceSDCC 2018: Νέο full trailer για το Disenchantment του NetflixSDCC 2018: Πρώτη ματιά στο Legacies του CWSDCC 2018: The Purge TV Show - Νέο trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα