SDCC 2018: Ένα νέο επικό κόμικ Star Wars που θα καλύπτει όλο το franchise

Ιστορίες τρόμου στο κάστρο του Vader!

Τα κόμικς "Star Wars" της Marvel έχουν καλύψει μια μεγάλη περίοδο του χρονικού του franchise, από τα prequels στην original τριλογία και στις νέες ταινίες. Για πρώτη φορά όμως, θα εκδώσουν ένα κόμικ που θα προσπαθήσει να καλύψει και τις τρεις αυτές περιόδους..."συγχρόνως".

Star Wars: Age of Republic
#1 - Darth Maul cover by Luke Ross. (Marvel Comics)

Όπως αποκαλύφθηκε στο πάνελ της Lucasfilm Publishing στο SDCC, η Marvel αναπτύσει μια μεγάλη σειρά που θα αποτελείται από τρία βιβλία - τα "Star Wars: Age of Republic", "Star Wars: Age of Rebellion" και "Star Wars: Age of Resistance". Το project θα αποτελείται από 30 τεύχη σύνολο, με το κάθε τεύχος να είναι αφιερωμένο σε έναν χαρακτήρα της κάθε εποχής.

Για την ώρα δεν έχουμε άλλες πληροφορίες για αυτά ή αν θα συνδέονται κάπως. Γνωρίζουμε ότι η Jody House θα γράψει το "Age of Republic", ο Greg Pak το 'Age of Rebellion" και ο Tom Taylor το 'Age of Resistance".Το εξώφυλλο του "Age of Republic #1" κάνει εμφανές ότι το πρώτο τεύχος θα ασχοληθεί με τον Darth Maul.

Star Wars: Tales From Vader's Castle #1 cover by Francesco Francavilla. (IDW Publishing)

Ακόμα μια σημαντική ανακοίνωση αφορούσε το "Star Wars: Tales From Darth Vader's Castle". Αυτή η σειρά τρόμου από την IDW Publishing έχει γραφτεί από τον Cavan Scott σε σχέδιο του Derek Charm, και εξώφυλλο από τον Francesco Francavilla. Θα αποτελείται από πέντε τεύχη και θα περιλαμβάνει μια σειρά από ιστορίες τρόμου στον κόσμο του Star Wars. Στις ιστορίες θα δούμε γνωστούς χαρακτήρες όπως οι Hera, Kanan,Chopper, Han Solo,Chewbacca κι άλλους.

Στο πάνελ συζητήθηκε επίσης η σειρά "Star Wars: Darth Vader", που μάθαμε ότι τα τεύχη #19 έως #23 θα περιλαμβάνουν μια νέα ιστορία που θα εξερευνά την προέλευση του κάστρου του Vader και θα εξηγεί γιατί ο Vader το θεωρεί σπίτι του.

Επιπλέον ανακοινώθηκαν δύο νέα βιβλία. Η Claudia Gray θα γράψει το "Star Wars: Master and Apprentice", που θα επικεντρώνεται στην σχέση του Qui-Gon Jinn με τον Obi-Wan Kenobi και θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου 2019.

Star Wars: Queen's Shadow cover art by Tara Phillips. (Lucasfilm Publishing)

H E.K Johnston θα γράψει το "Star Wars: Queen's Shadow", που διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του "Episode I" και αναπτύσσει την μεταμόρφωση της Amidala από Βασίλισσα του Nabook σε Γερουσιαστή. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019.

Αυτά δεν ήταν τα μοναδικά νέα για Star Wars που πήραμε από το φετινό SDCC 2018, καθώς προχτές ανακοινώθηκε η αναβίωση της σειράς κινουμένων σχεδίων "Star Wars: Clone Wars".

Βρείτε τα πάντα για το SDCC 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceSDCC 2018: Πρώτη ματιά στο κόμικ "Three Jokers" των Johns και FabokSDCC 2018: Στο Sanctuary θα νοσηλεύονται οι "Heroes in Crisis"Ο Μιχάλης Διαλυνάς στο σχέδιο του Michelangelo για τη σειρά Macro των TMNT

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα