Rocket League Tracker: Ένα χρήσιμο εργαλείο για κάθε παίκτη

Ο ιχνηλάτης επιτρέπει στους παίκτες να βλέπουν ακριβείς πληροφορίες κατάταξης, ιστορικό αγώνων, πίνακες κατάταξης και πολλά άλλα. Μπορούν ακόμη και να ελέγχουν την ανταγωνιστική κατάταξη των φίλων τους με μερικά μόνο κλικ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο ιστότοπος, η επικάλυψη στο παιχνίδι και η εφαρμογή για κινητά είναι όλα εντελώς δωρεάν με διαφημίσεις. Δεν απαιτείται λογαριασμός.

Ο απλούστερος και ταχύτερος τρόπος για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Rocket League Tracker

από οποιαδήποτε συσκευή είναι να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα. Μόλις φτάσετε εκεί, μπορείτε να βρείτε τα ανταγωνιστικά δεδομένα οποιουδήποτε παίκτη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Απλά επιλέξτε την πλατφόρμα του παίκτη στα αριστερά της γραμμής αναζήτησης, πληκτρολογήστε το αναγνωριστικό της πλατφόρμας του και ιδού.

Η επισκόπηση του προφίλ περιέχει τις περισσότερες πληροφορίες που ενδιαφέρουν τους περισσότερους ανθρώπους με μια ματιά. Οι τρέχουσες θέσεις και οι μέγιστες θέσεις για κάθε λειτουργία παιχνιδιού εμφανίζονται η μία δίπλα στην άλλη.

Εκτός από τα εικονίδια κατάταξης, τα οποία ο καθένας μπορεί να δει στο παιχνίδι, το RL Tracker δείχνει επίσης την ακριβή βαθμολογία matchmaking (MMR), τις απαιτήσεις για την κατάταξη προς τα πάνω ή προς τα κάτω, τον αριθμό των παιχνιδιών που έχουν παιχτεί και τυχόν τρέχοντα σερί νικών/ηττών. Η κύλιση προς τα κάτω αποκαλύπτει ένα σύντομο ιστορικό αγώνων των πρόσφατων online παιχνιδιών του παίκτη.

Ιστορικό αγώνων

Αν η σύντομη ανάλυση των πρόσφατων αγώνων στην επισκόπηση του προφίλ δεν είναι αρκετή, επιλέξτε την καρτέλα Αγώνες κάτω από το όνομα του παίκτη στην κορυφή. Αυτό θα εμφανίσει μια πολύ πιο εκτεταμένη λίστα πρόσφατων αγώνων, συμπεριλαμβανομένων των βασικών στατιστικών στοιχείων για κάθε παιχνίδι, καθώς και του MMR που κέρδισε/έχασε ως αποτέλεσμα.

Η καρτέλα Βαθμολόγηση δεξιοτήτων επιτρέπει στους επισκέπτες να βλέπουν το ιστορικό κατάταξης ενός παίκτη σε μορφή γραφήματος. Αυτό περιλαμβάνει την εξέλιξη του MMR από το προηγούμενο έτος και μπορεί να προβληθεί για οποιοδήποτε συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, όπως επιλέγεται από το αναπτυσσόμενο μενού.

Πίνακες κατάταξης, αγαπημένα και πολλά άλλα

Για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν πώς συγκρίνονται με τον ανταγωνισμό, το RL Tracker τους καλύπτει. Στο επάνω μέρος της σελίδας υπάρχουν πολλές καρτέλες που επιτρέπουν στους παίκτες να συγκρίνουν τους εαυτούς τους με τους φίλους τους και τη γενική βάση παικτών.

Η καρτέλα Leaderboards εμφανίζει πολυάριθμους δημόσιους πίνακες κατάταξης που παρακολουθούν μια πληθώρα διαφορετικών στατιστικών στοιχείων. Εκτός από τα συνηθισμένα, υπάρχουν πίνακες κατάταξης για νίκες, MVPs, ποσοστά ευστοχίας και πολλά άλλα.

Η καρτέλα Distribution εμφανίζει ένα ραβδόγραμμα που περιγράφει λεπτομερώς την τρέχουσα κατανομή των βαθμών σε οποιαδήποτε λειτουργία παιχνιδιού. Αυτό επιτρέπει στους παίκτες να απεικονίζουν εύκολα πού βρίσκονται ανάμεσα στον υπόλοιπο πληθυσμό του Rocket League.

Πηγή: esports.gg

Keywords
Τυχαία Θέματα