Reunion προβλέπει η νέα ταινία του Tom Hanks, "News Of The World"

Αυτή η συνεργασία είναι γνωστή...

Επανένωση σκηνοθέτη-ηθοποιού φαίνεται ότι θα φέρει η νέα ταινία "News Of The World".

Σύμφωνα με το Variety, ο Paul Greengrass βρίσκεται σε συζητήσεις για να καθίσει στην καρέκλα του σκηνοθέτη της επερχόμενης ταινίας με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks. Οι δύο τους είχαν ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν στο υποψήφιο με Όσκαρ

βιογραφικό θρίλερ, "Captain Phillips" (2013). Ο Luke Davies (Lion) έγραψε το σενάριο της επερχόμενης ταινίας.

Το "News Of the World" βασίζεται στο μυθιστόρημα της Paulette Jiles και εξιστορεί το 'δέσιμο' του Captain Jefferson Kyle Kidd και ενός 10χρονου κοριτσιού λίγες μέρες μετά το τέλος του Εμφυλίου Πολέμου. Ο Kidd κατείχε τη δουλειά του 'παρουσιαστή ειδήσεων'. Ταξίδευε από πόλη σε πόλη και διάβαζε τα νέα από τις εφημερίδες στο ευρέως αναλφάβητο κοινό. Το κορίτσι ζούσε με μια ινδιάνικη φυλή μετά την δολοφονία των γονιών της και την απαγωγή της. Αποστολή του Kidd είναι η επιστροφή του 10χρονου κοριτσιού στους συγγενείς της και η προφύλαξή της από μια ακόμα πιθανή απαγωγή.

Αναμένουμε να ακούσουμε τον Hanks ως Sheriff Woody στο "Toy Story 4" (21 Ιουνίου 2019) και να τον δούμε ως Fred Rogers στη βιογραφική ταινία "A Beautiful Day in the Neighborhood" (22 Νοεμβρίου 2019).

Ο Greengrass είναι γνωστός για την τριλογία ταινιών "Bourne". Η ταινία του "United 93" (2006) κέρδισε Βραβείο BAFTA Καλύτερης Σκηνοθεσίας, ενώ τα "Green Zone" (2010) και "Captain Phillips" (2013) ήταν υποψήφια για Βραβείο Όσκαρ στην ίδια κατηγορία.

Ρίξτε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Φεβρουάριο και μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece[Update] Νικητες: Διαγωνισμός: Κερδίστε DVD της ταινίας "The Nun/Η Καλόγρια"Οι νέες αφίσες της εβδομάδας 28/01 - 03/02Κινηματογραφικός Οδηγός Φεβρουαρίου - Εσείς ποιες θα δείτε;

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα