Resident Evil: Ανακοινώθηκε το 4v1 Multiplayer Spinoff 'Project Resistance'

Και θα έχουμε σύντομα closed beta.

Η Capcom αποκάλυψε επίσημα το Project Resistance, ένα 4v1, asymmetrical PvP παιχνίδι, όπου τέσσερις παίκτες συνεργάζονται για να πολεμήσουν τον "Mastermind", ο οποίος ελέγχεται από έναν πέμπτο παίκτη. Τον Οκτώβριο μάλιστα, θα έχουμε και closed beta του Project Resistance.

Το Project

Resistance είναι ένα νέο spinoff του Resident Evil, που λαμβάνει χώρα στα περίχωρα της Raccoon City. Παρόμοια με παιχνίδια, όπως τα Friday the 13th και Dead by Daylight, οι τέσσερις χαρακτήρες ελέγχονται από παίκτες, που πρέπει να συνεργαστούν για να ξεπεράσουν τρία επίπεδα. Και όλα αυτά ενώ προσπαθούν να ξεφύγουν από τις παγίδες του Mastermind.

Ημερομηνίες Beta Η closed beta προγραμματίστηκε να τρέξει μεταξύ 4-7 Οκτωβρίου. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να κάνουν δήλωση από τις 12 μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, στην επίσημη σελίδα του Project Resistance.

Το Project Resistance είναι ένα Multiplayer Spinoff του Resident Evil Οι χαρακτήρες ελέγχονται σε third person και κάθε ένας από αυτούς έχει μοναδικές ικανότητες, με βάσει το class του. Πάμε να δούμε ποιους έχουμε μέχρι τώρα:

Valerie – Ένας support χαρακτήρας, που μπορεί να κάνει heal άλλους. January – Ένας χάκερ, που μπορεί να απενεργοποιήσει τις κάμερες ασφαλείας και να εμποδίσει τον Mastermind. Tyrone – Ένα tank, που μπορεί να χτυπήσει τους εχθρούς με μία ισχυρή κλωτσιά. Samuel - Ένας attacker που μπορεί να γρονθοκοπήσει τους εχθρούς.

Ο mastermind δεν είναι playable σε third person. Αντίθετα, ο πέμπτος παίκτης ελέγχει μια σειρά από κάμερες, που παρακολουθούν τα επίπεδα και βάζει παγίδες και ζόμπι, σε στρατηγικές τοποθεσίες. Κάποια στιγμή, ο Mastermind θα μπορεί να κάνει summon έναν Mr. X Tyrant και να τον ελέγχει. Αντίθετα με τον Mastermind, ο Mr. X είναι playable σε third-person.

Ο Mr. X έχει διάφορους τρόπους να επιτεθεί. Ωστόσο, ο Mastermind μπορεί να τον ελέγχει για περιορισμένο χρονικό διάστημα, καθώς επιστρέφει στον έλεγχο των καμερών.

Το Project Resistance τρέχει στην RE Engine, την ίδια μηχανή, που χρησιμοποιήθηκε και σε παιχνίδια όπως τα Resident Evil 7, Resident Evil 2 Remake και Devil May Cry 5.

Η Capcom επιβεβαίωσε ότι το Project Resistance έρχεται σε PS4, Xbox One και PC, μέσω Steam, χωρίς όμως να δίνει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!IGN GreeceΜπορείτε πλέον να χαϊδέψετε σκυλιά στο Red Dead OnlineΈνα patch διορθώνει την απόδοση του Control στις κονσόλεςΤο Gears 5 περιλαμβάνει μια εκτενή αναφορά στο "Hamilton"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα