Premier League: Οι πιο περίεργες μεταγραφές Αργεντινών (pic+vid)

Premier League: Οι πιο περίεργες μεταγραφές Αργεντινών (pic+vid)mkatsafaΔευ, 04/05/2021 - 20:57

Η δύο φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Αργεντινή, μία χώρα που λατρεύει το ποδόσφαιρο, μας έχει χαρίσει παίκτες  που μας έκαναν να λατρέψουμε το άθλημα. Μαραντόνα, Μέσι, Πασαρέλα, Ζανέτι, Μπατιστούτα, Αλφρέδο Ντι Στέφανο και άλλοι πολλοί σε έναν μακροσκελή κατάλογο γητευτών της μπάλας.
Θεωρητικά λοιπόν η απόκτηση κάποιου ποιοτικού Αργεντινού, εξασφαλίζει σίγουρη διαδρομή προς την επιτυχία. Όχι

πάντα όμως… Στην Premier League, με αυτά που έχει πετύχει ο Σέρχιο Αγουέρο, υπερκάλυψε με ηχηρό τρόπο, οποιονδήποτε άλλον συμπατριώτη του που έπαιξε σε αυτό το κορυφαίο πρωτάθλημα. Άλλωστε πολλοί από αυτούς δεν είχαν την ανάλογη επιτυχία με τον άσο της Μάντσεστερ Σίτι. Επίσης η ιστορία τους στη «μαγική» Premier League, είχε ενδιαφέρον και μνημονεύεται ακόμη και σήμερα.

ΑΝΤΡΕΣ ΝΤ΄ΑΛΕΣΑΝΤΡΟ
Τον Ιανουάριο του 2016, η Πόρτσμουθ, βρισκόταν σε πολύ άσχημη αγωνιστική κατάσταση, κοντά στη διακεκαυμένη ζώνη και ο προπονητής της αγγλικής ομάδας, Χάρι Ρέντναπ έδωσε το σύνθημα «Να κάνουμε μεταγραφές». Όπερ και εγένετο. Ήρθαν εννιά νέοι παίκτες και ένας από αυτούς ήταν ο Αντρές Ντ΄Αλεσάντρο. Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την U20 της Αργεντινής, με χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα της Αθήνας το 2004 και με μία «γεμάτη» τριετία στη Βόλφσμπουργκ.

Τον απέκτησε ως δανεικό από τη γερμανική ομάδα και έδειξε αμέσως τη μεγάλη του ποιότητα. Έπαιξε σε 13 ματς πρωταθλήματος (1 γκολ-1 ασίστ) και βοήθησε την Πόρτσμουθ να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Δεν ήταν όμως «ερωτευμένος» με το αγγλικό ποδόσφαιρο και παρά την προσπάθεια του Ρέντναπ να τον μεταπείσει, εκείνος προτίμησε την Primera Division και τη Σαραγόσα.

ON THIS TRANSFER DAY: In 2006, West Ham pulled off an incredible double signing.

Keywords
Τυχαία Θέματα