Premier League: Οι ανατροπές στις καθυστερήσεις (video)

Πέτυχε για πρώτη φορά στην καριέρα του δύο γκολ στο ίδιο παιχνίδι. Μάλιστα ο Σκοτ ΜακΤόμινεϊ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης και οδήγησε την ομάδα του Τεν Χααχ σε ανατροπή του αποτελέσματος στις καθυστερήσεις.

Ανάλογη εξέλιξη είχε και η αναμέτρηση της Τότεναμ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν προβάδισμα στο ματς και τους «πετεινούς» να δραπετεύουν με τρίποντο με γκολ των Ριτσάρλισον και Κουλουσέβσκι στον

επιπλέον χρόνο του ματς.

Τη σεζόν 2021-2022 ήταν και πάλι οι Λονδρέζοι που έφυγαν με διπλό από την έδρα της Λέστερ. Ήταν πίσω στο σκορ με 2-1 και με τα δύο τέρματα του Μπέργκβαϊν στις καθυστερήσεις οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Η Σουόνσι ανατρέπει εις βάρος της αποτέλεσμα σε αγώνα με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας τον Νοέμβριο του 2016. Μέχρι το 90ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι της Πάλας προηγούνται, όμως τα δύο γκολ του Φερνάντο Γιορέντε στο φινάλε δίνουν τη νίκη στη Σουόνσι.

Ανατροπή στον έξτρα χρόνο του ματς και για τη Γουότφορντ που ενώ έχανε με 2-1 από την Άστον Βίλα, ανατρέπει τα δεδομένα και φτάνει σε νίκη με 3-2 με τα τέρματα του Ντίνϊ.

Δεκέμβριος του 2012. Η Τότεναμ προηγείται με 1-0 της Έβερτον και η ομάδα του Λίβερπουλ ανατρέπει την κατάσταση με τα γκολ των Πιέναρ και Γέλαβιτς στις καθυστερήσεις.

Σεζόν 2011-12. Η Μάντσεστερ Σίτι γυρίζει από το εις βάρος της 1-2 στο 3-2 με τέρματα των Τζέκο και Αγουέρο στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα