Premier League: Εντυπωσιακή Λέστερ, ισοπαλία ελπίδας για τη Λιντς

Η Λέστερ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, έκανε την απόλυτη ανατροπή σημειώνοντας πέντε γκολ στην Γουότφορντ. Ισοπαλία για τη Λιντς που συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή.

Λιντς – Μπράιτον 1-1

Η Λίντς ήθελε μόνο τη νίκη κόντρα στην Μπράιτον προκειμένου να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελαν οι γηπεδούχοι. Αν και η Λίντς προσπαθούσε το γκολ

του Γουέλμπεκ στο 21 έκανε δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Μαρς. Στο 75 ο Κλιχ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει με τον πορτιέρε της Μπράιτον να σώζει! Το κγολ που έδωσε τον πολύτιμο βαθμό στην Λιντς ήρθε από τον Στράουκ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Βέβαια η Λιντς θέλει η Μπέρνλι να χάσει βαθμούς στα τελευταία δύο παιχνίδια της και παράλληλα να κερδίσει τα δικά της, ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Μπράιτον : Σάντσες, Κουκουρέγια, Ντανκ, Βέλτμπαν, Τροσάρ(87΄Λάμπτι), Καισέδο(74΄Καισέδο), Μπισούμα, Μαρτς(62΄Γουέμπστερ), Μακ Άλιστερ, Γκρος, Γουέλμπεκ

Λιντς : Μελιέ, Κοχ(68΄Σάκλτον), Γιορέντε, Κούπερ, Φίρπο(83΄Στράουκ), Κλιχ(83΄Γκρίνγουντ), Φίλιπς, Χάρισον, Ραφίνια, Γκέλχαρντ, Ροντρίγκο

Άστον Βίλα – Κρίσταλ Πάλας 1-1

Στις 26 Μαϊου του 1982 η Άστον Βίλα είχε επικρατήσει στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Μπάγερν Μονάχου και η ομάδα τίμησε τους ανθρώπους που τότε είχαν δώσει το τρόπαιο στην ομάδα!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 25 ο Ζαχά απείλησε για την Πάλας χωρίς ωστόσο να μπορέσει να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 35 η Βίλα έχασε την μεγαλύτερη της ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο με τον Ίνγκς να σουτάρει αλλά η μπάλα να περνά ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι.

Η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ προηγήθηκε στο 69 με τον Γουότκινς μετά από σέντρα του Ντίνι και η απάντηση της Πάλας ήρθε με τον Σλουπ στο 82. Ο Γκανέζος είχε περάσει ως αλλαγή στο 78΄.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Κόνσα(50΄Τσέιμπερς) , Μίνγκς, Ντίνι, Λουίς, Νακάμπα(66΄Ράμσι), ΜακΓκιν, Κουτίνιο, Γουότκινς, Ίνγκς(71΄Μπουεντία)

Κρίσταλ Πάλας: Μπάτλαντ, Μίτσελ, Γκουεχί, Άντερσεν, Κλάιν, Κογιατέ, Μιλιβόγεβιτς(78΄Μπεντέκε) , Ζαχά, Γκάλαχερ, Εζέ( 78΄Σλουπ), Ματέτα(71΄Έντουαρντ)

Γουότφορντ – Λέστερ 1-5

Η Γουότφορντ άνοιξε το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό με τον Ζοάο Πέδρο όμως η Λέστερ από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και μέσα σε χρονικό διάστημα τεσσάρων λεπτών έκανε την ανατροπή.

Στο 18 η άμυνα των γηπεδούχων έκανε λάθος με τον Τίλεμανς να το εκμεταλλεύεται να πασάρει στον Μάντισον που είχε εύκολο έργο για το 1-1.

Ο Μάντσον στο 22΄έκανε σέντρα για τον Βάρντι, που πρόλαβε την έξοδο του Φόστερ για το 1-2!

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο οι «αλεπούδες» ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 3-1! Ο Μπαρνς πέτυχε ένα υπέροχο γκολ κάνοντας το 3-1 για την ομάδα του!

Ο Βάρντι στο 70 βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 4-1 φτάνοντας τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το τελικό 5-1 έγραψε ο Μπαρνς με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο ματς.

Γουότφορντ: Φόστερ, Μασίνα, Κάθκαρτ, Καμπασέλ, Νγκάκια, Γκόσλινγκ, Καγιέμπε, Σισοκό, Καλού, Ζοάο Πέδρο, Σέμα(81΄Ετεμπό)

Λέστερ: Γουόρντ, Τζάστιν, Έβανς( 57΄Αμαρέι), Φοφανά, Καστάνιε, Μεντί(46΄Όλμπραϊτον) , Μπαρνς, Ντούσμπουρι, Τίλεμας, Μάντισον, Βάρντι(81΄Ντάκα)

Γουλβς – Νόριτς 1-1

Η Νόριτς έχοντας ήδη υποβιβαστεί από την Premier League, ήθελε να πραγματοποιήσει καλή εμφάνιση απέναντι στην Γουλβς. Ο Δημήτρης Γιαννούλης ξεκίνησε στην βασική εντεκάδα των φιλοξενούμενων οι οποίοι απείλησαν στο 11 και το 17 με τον Πούκι για να προηγηθούν στο 37 με τον Φινλανδό . Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η απάντηση των «Λύκων» ήρθε στο 55 με τον Νουρί.

Στο 59 ο Πέδρο Νέο για τους γηπεδούχους έχασε καλή ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του όπως και στο 60 με τον ίδιο παίκτη να μην μπορεί να κερδίσει τον Γκαν για το 2-1.

Γουλβς: Ρούντι, Γκόμες, Κόουντι(46΄Τσικινιο), Μπολί, Τζόνι, Νέβες, Μουτίνιο, Νουρί, Νέτο(75΄Ποντένσε), Χουάνγκ(74΄Σίλβα), Χιμένες.

Νόριτς: Γκαν, Γκίμπσον, Χάνλι, Μπάιραμ, Γιαννούλης, Νόρμαν(70΄Σόρενσεν), Γκίλμουρ(62΄Ρουπ) , Άαρονς, Ντάουελς(83΄Ρόουι), Μελού,Πούκι

Keywords
Τυχαία Θέματα