One Punch Man: Όλα όσα αποκαλύφθηκαν για τη δεύτερη σεζόν

Ημερομηνία, νέος σκηνοθέτης και πολλά ακόμα.

Ήρθε η στιγμή που οι φαν του "One Punch Man" ανά τον κόσμο μπορούν να πανηγυρίσουν. Η δεύτερη σεζόν του δημοφιλούς anime για τον πιο δυνατό ήρωα στον κόσμο είναι πραγματικότητα και θα έρθει νωρίτερα απ' ό,τι περιμέναμε.

Όπως μαθαίνουμε και από το animenewsnetwork, τον Απρίλιο του 2019 πρόκειται να επιστρέψει ο Saitama και μαζί του όλοι οι γνωστοί ήρωες της Hero Assotiation κι όχι μόνο. Όσοι δάνεισαν τη φωνή τους σε χαρακτήρες της

δεύτερης σεζόν θα επιστρέψουν και στη δεύτερη για τους γνωστούς τους ήρωες.

Συγκεκριμένα, εκεί θα είναι οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές, Makoto Furukawa ως Saitama και Kaito Ishikawa ως Genos, ενώ θα ακολουθήσουν οι Yuuki Kaji (Onsoku no Sonic), Aoi Yuki (Senritsu no Tatsumaki), Kazuhiro Yamaji (Silverfang), Kenjiro Tsuda (Atomic Samurai), Minami Takayama (Dōtei) και Tessho Genda (Metal Knight). Επιπλέον, ακολουθούν οι Hiroki Yasumoto (King), Takahiro Sakurai (Zombieman), Yoji Ueda (Drive Knight), Wataru Hatano (Kinzoku Bat), Masay Onosaka (Puri-Puri Prisoner) και ο πολυαγαπημένος ήρωας κατηγορίας C, Mumen Rider (Yuichi Nakamura).

Η ανακοίνωση έγινε με ένα teaser βίντεο που δείχνει μερικές σκηνές από τις γνωστές μάχες του πανίσχυρου Saitama. Στο γρήγορο μοντάζ θυμηθήκαμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της πρώτης σεζόν, μέχρι που αποκαλύφθηκε η επιστροφή του anime, ένας νέος χαρακτήρας και μαζί με μια αφίσα για τη δεύτερη σεζόν.

Ο νέος χαρακτήρας λέγεται Garou κι είναι άγνωστος για το anime. Αν και διακρίνεται μια ξεκάθαρη ομοιότητα με τον ήρωα κατηγορίας S και βαθμίδας 3, Bang, τόσο στην εμφάνιση όσο και στο μαχητικό στυλ, ωστόσο δεν τον έχουμε δει νωρίτερα κατά τη διάρκεια στο anime, ούτε κοντά στον Bang ούτε στο dojo του. Τη φωνή του στον χαρακτήρα θα δανείσει ο Hikaru Midorikawa, ενώ το σχέδιο έχει επιμεληθεί ο Chikashi Kubota.

Η αφίσα για τη δεύτερη σεζόν του "One Punch Man" με τους Saitama, Genos και Garou.

Όσον αφορά την υπόθεση, η πρώτη σεζόν άφησε αρκετές ανοικτές υποθέσεις. Ενώ ο Saitama προσπαθεί να αναρριχηθεί στην κατάταξη ηρώων, ο Genos εξερευνά το μυστήριο της δύναμης του sensei του και παράλληλα αναζητά το cyborg που σκοτείνιασε το παρελθόν του και τον έφερε στην τωρινή του κατάσταση. Επιπλέον, η τελευταία προφητεία της Shibabawa φαίνεται πως δεν έχει βγει ακόμα αληθινή.

Η επίσημη σύνοψη, όπως τη μεταφέρει το comicbook, ρίχνει λίγο φως στο μέλλον της σειράς. "Ο Saitama είναι ένας ήρωας που έγινε ήρωας για πλάκα. Μετά από τρία χρόνια 'ειδικής προπόνησης' έγινε τόσο δυνατός που είναι πρακτικά αήττητος. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο δυνατός που ακόμα και οι ισχυρότεροι αντίπαλοί του εξοντώνονται με μία γροθιά. Τώρα, η μεγάλη προφητεία της Madama Shibabawa για την καταδίκη της Γης φαίνεται να βγαίνει αληθινή, αφού η συχνότητα εμφάνισης τεράτων ολοένα και αυξάνεται. Παράλληλα με τον Genos, τον πιστό του μαθητή, ο Saitama ξεκινά τα επίσημα ηρωικά του καθήκοντα ως μέλος της Hero Association, ενώ ο Garou, ένας άνθρωπος με ξεκάθαρο ενδιαφέρον για τα τέρατα, κάνει την εμφάνισή του".

Η δεύτερη σεζόν φαίνεται πως έχει θηριώδεις εξελίξεις να φέρει και δίνει την εντύπωση πως πρόκειται να έρθει τόσο δυναμικά όσο και η πρώτη, αν όχι και περισσότερο.

Η μεγάλη αλλαγή έγινε στη σκηνοθεσία. Ο Chikara Sakurai, σκηνοθέτης των επεισοδίων του "Naruto Shippuden" θα αναλάβει αυτήν τη φορά τα σκηνοθετικά ηνία. Το άνοιγμα της σεζόν και όλων των επεισοδίων θα γίνει με γνώριμο τρόπο, αφού τη μουσική των τίτλων θα επιμεληθεί και πάλι η hard rock/heavy metal ιαπωνική μπάντα, JAM Project.

Αρχίζει, οπότε, η αντίστροφη μέτρηση για την ημέρα που ο Saitama θα ρίξει μια μπουνιά στην οθόνη μας και περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις νέες περιπέτειες του ήρωα-για-πλάκα. "Hero!"

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece
Keywords
Τυχαία Θέματα